Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç'tan Emekliler Derneği’ne Ziyaret; Sorunları Biliyoruz ve Çözeceğiz

MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç'tan Emekliler Derneği’ne Ziyaret; Sorunları Biliyoruz ve Çözeceğiz

ISPARTA 27.12.2021 13:52:00 0
MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç
HABER: Yunus ÖZLER
Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi’ni ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, emeklilerin sorunlarını emekli olan babasından dolayı yakınen bildiğini belirterek; “Sizin sorunlarınızı biliyoruz ve çözüm için her türlü çalışmayı yapacağız” dedi.
 
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, bugün çeşitli temaslarda bulunmak üzere Isparta’ya geldi. Kılıç, MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez ve Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay ile birlikte Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi’ni ziyaret etti.
GENEL BAŞKAN YARDIMCISI
KILIÇ’TAN EMEKLİLERE ZİYARET
Bugün saat 15.00’te gerçekleştirilen ve Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi Başkan Vekili Elmas Öz ile diğer Yönetim Kurulu Üyeleri Sabri Şahin, Mehmet Şevik ve Mehmet Bozdoğan tarafından karşılanan Kılıç, daha sonra salondaki emeklileri selamladı.
ÖZ; “SİZE ŞUBE BAŞKANIMIZIN
SELAMINI İLETİYORUM”
Gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi Başkan Vekili Elmas Öz, Genel Başkan Yardımcısı Kılıç ve heyetinin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, emeklilerin sorunlarına ilişkin bilgiler aktardı. Şube Başkan Vekili Öz; “Derneğimiz yıllardır emeklilerimize hizmet eden bir kuruluş olup, Şube Başkanımız Genel Merkez Teşkilatlandırma Başkanı olması nedeniyle Ankara’da çalışmalarını sürdürdüğü için burada bulunamamıştır. Kendisi sizlere selamlarını iletmemi istedi ve ben de Abdülkadir Başkanımızın selamlarını iletiyorum.
“YÜZDELİK DEĞİL,
SEYYANEN ZAM İSTİYORUZ”
Biz emekliler olarak tüm sektör ve kuruluşların olduğu gibi bizim de sorunlarımız var. Öncelikle iktidardan yüzdelik değil, seyyanen zam istiyoruz. 2000 yılı sonrası emekli olanlarımıza intibak istiyoruz. Emeklilerden alınan ilaç katkı paylarının kaldırılmasını istiyoruz, TOKİ konutlarında emeklilere % 25 oranında konut yerine % 50 oranında konut ayrılmasını istiyoruz.
“BİZ SİZİN ANNE VE
BABALARI SAYILIRIZ”
Yıllar önce sizler gibi çalışan insanlardık. Şimdi emekli olduk ve sizler de gelecek yıllarda bizlerin bulunduğu konuma yani emekli olacaksınız. Onun için bizler sizlerin anne ve babaları sayılırız. Anne ve babalarınızı üzmeyin. Bizler de sizleri üzmeyelim” dedi.
KILIÇ; “SORUNLARINIZIN ÇÖZÜMÜ KONUSUNDA
ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ”
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç da ziyarette yaptığı konuşmasında, emeklilerin sorunlarını yakınen bildiğini belirterek; “Çünkü, benim babam asker emeklisi. Onun için emeklilerin durumunu biliyorum. Sayın Elmas Başkanımızın söylediklerini not aldım. Bu sorunları Ankara’ya döndüğümde Genel Başkanımıza ileteceğim. Sizlerin nezdinde tüm Isparta halkına Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’ni selamlarını getirdim. Sorunlarınızın çözümü konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.
Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi Başkan Vekili Elmas Öz, ziyaretin sonunda ziyaretlerinden dolayı MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez ve Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay’a teşekkür etti.
 
 

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °