Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Meydanlara, Caddelere ve Sokaklara Çıkıp Halkımıza Sorduk; Isparta Halkı, MEDYA32.COM’da Ne Tür Haberler Görmek İstiyor?

Meydanlara, Caddelere ve Sokaklara Çıkıp Halkımıza Sorduk; Isparta Halkı, MEDYA32.COM’da Ne Tür Haberler Görmek İstiyor?

ISPARTA 1.08.2021 09:45:00 0
Meydanlara, Caddelere ve Sokaklara Çıkıp Halkımıza Sorduk; 
Isparta Halkı, 
MEDYA32.COM’da
Ne Tür Haberler 
Görmek İstiyor?
Isparta’nın en çok takip edilen ve haberleri okunan İnternet Haber Sitelerinden birisi olan MEDYA32.COM ‘u Isparta halkına sorduk. Şehrin en işlek caddelerinden olan Mimar Sinan’da vatandaşlara ‘medya32.com’u duydunuz mu?, medya32.com’un haberlerini takip ediyor musunuz? Ve medya32.com’dan ne tür haberler yapmasını beklersiniz?” diye sorduk.
 
2019 yılından itibaren Usta Gazeteci Yunus ÖZLER yönetiminde ilkeli ve dürüst çizgisinde yayın hayatını sürdüren ve aradan geçen iki yılda siyasetten kültüre, spordan sosyal etkinliklere kadar ortaya koyduğu kaliteli habercilik anlayışı ile Isparta halkının gözü – kulağı olmanın gururunu yaşayan ve takipçi sayısı her geçen gün artan medya32.com ile ilgili vatandaşların görüş ve önerilerini aldık. İşte o yanıtlar…
“ZATEN GEREKEN
BİLGİYİ VERİYORSUNUZ”
Hülya Erdemir; Evet. Medya32.com internet haber sitesini duydum ve bir süredir takip ediyorum. Güzel ve bilgilendirici paylaşımlar yapıyorsunuz. Teşekkür ederim.”
“TAKİPÇİ SAYILI
YÜKSEK BİR SİTE”
Mahmut Yılmaztürk; Evet, medya32’yi biliyorum ve takip ediyorum. Hatta ailecek takip ediyoruz. Çalıştığım resmi kurumda da arkadaşlarla birlikte günlük haberleri medya32.com’dan takip ediyoruz. Sizden isteğimiz, son zamanların bir numaralı gündemi olan Covid – 19 vakaları hakkında, kazalar hakkında daha çok haber bekliyoruz.
“AİLECEK TAKİP EDİYORUZ”
Gamze Ece Canyurt: Ben kendimi bildim bileli internet kullanıyorum. Tabiki medya32.com’u biliyorum ve internetten sürekli takip ediyorum. Yerel olarak ve vatandaşları ilgilendiren ulusal anlamda çok iyi ve güzel haberler yapıyor. Ben bu siteyi ailemle de paylaştım. Ailedeki herkes takip ediyor. Sitenin haberlerinden memnunuz. Sadece internet sitesinden değil, sitenin facebook, twitter ve instegram sayfalarından takip ediyoruz.
“ISPARTA İLE İLGİLİ HABERLERİ
SAYENİZDE DUYABİLİYORUZ”
Tahsin Ersin Özdemir: Evet, medya32.com’u biliyorum ve uzun süredir de takip ediyorum. Her gün en az 15 – 20 defa siteye girip Isparta’da ne var ne yok diye bakıyorum. Isparta ile ilgili haberleri sayenizde duyabiliyoruz ve öğrenebiliyoruz. Siteye baktığım zaman siyasi olsun ya da sosyal hayattaki haberlerden olsun her türlü haber sağlıyorsunuz. Teşekkür ediyoruz.”
“DAHA ÇOK İLÇE VE
KÖYLERDEKİ OLAYLARI
DUYMAK İSTERİZ”
Kendisinin Isparta’nın Ş. Karaağaç ilçesinden olduğunu ifade eden Mehmet Ali Kaya da görüşlerini şöyle açıkladı; “Evet, siteyi yakından takip ediyorum. Her konuda bizleri bilgilendiriyorsunuz. Her türlü haberi yayınlıyorsunuz. İlçe, Kasaba ve Köylerden de haberler yayınlıyorsunuz. Ancak, ben Isparta merkez haberlerinin yanı sıra ilçelerden ve köy ve kabalalardan daha çok haber vermenizi istiyorum. Zira, ilçelerdeki, köy ve kasabalardaki olayları da siteden takip etmek ve bilmek istiyorum.”
“HALKI DAHA ÇOK
DESTEKLEMENİZİ İSTERİZ”
Meltem Çelikörs: “Evet sitenin adını çok duydum. Ben bir Sivil Toplum Kuruluşunda personelim. Medya32.com bizi çok destekliyor ve yaptığımız çalışmaları haber yaparak kamuoyuna duyuruyor. Onun için medya32.com’a teşekkür ediyorum. Ayrıca, medya32.com’da dikkatimi çeken bir diğer husus ise bu sitede çıkan haberler diğer bazı sitelerde olduğu gibi iki satır değil, gerçekten uzun ve doyurucu nitelikte. Şahsen ben, medya32.com’daki bir haberi okuyunca aklımda soru işareti kalmıyor.
“ISPARTA SEVDALISI İSE SORUN YOK”
Hasan Aydemir: Yaşım biraz ilerlemiş olmasından dolayı ben duymadım. Çünkü, bu interneti genelde gençler kullanıyor. Biz gibi veya bizim yaşlarımızdakiler internetle pek işi olmuyor. Olanlar varsa da çok az diyebilirim. Onun için böyle bir internet haber sitesi duymadım ve sitenizi hiç incelemedim ama gündemle ilgili bilgiler olabilir. Isparta kültürel, sosyal açıdan çok zayıf bir il. Sosyal aktivitelerin olabileceği haberler yayınlanabilir.”
“GÜNDEME IŞIK
TUTUYORSUNUZ”
Ayşe Nur Eryılmaz: Evet, medya32.com’u internetten duydum ve gördüm. Geçtiğimiz yıllarda Isparta ile ilgili haberleri öğrenmek istediğimde goole’ye Isparta haberleri diye yazmıştım. O aramada karşıma medya32.com çıktı. Tıkladığımda Isparta’daki haberleri gördüm ve o gün bu gündür medya32.com’u takip ediyorum. Isparta’nın şu anki gündemine bazı konularda ışık tuttuğunu düşünüyorum. Isparta’nın sorunları aslında kitlesel olarak Türkiye’nin de sorunları, küçük bir yansıması burası. Bence bu son dönemdeki mültecilerin durumu, onların problemleri, bizim onlara karşı problemlerimiz en büyük sorunumuz. Ekonomi konuları var. Ama bunlara zaten bir şekilde değiniyorsunuz ve sitenizde yer veriyorsunuz.”
“ISPARTA’YI
TANITILMASINI İSTERİZ”
Tuğba Hira Korkmaz: “Evet, medya32.com’u biliyorum ve takip ediyorum. Isparta’da gerçekten büyük bir takipçi kitlesi var. Her gün siteyi 5 binden fazla kişinin tıkladığını tahmin ediyorum. Sitenin güzel paylaşımları ve yorumları var. Hem haberlerini ve yorumlarını beğeniyoruz. Genellikle böyle Isparta’nın tanıtılmasını, gidilecek olan, görülecek olan yerler görmek isteriz. Sonuçta Isparta çok güzel bir memleket. Bir dünya yeni yapılan yerler var mesela Kuyucak köyündeki Lavanta Bahçeleri, Keçiborlu’da gül bahçeleri, Yalvaç’ta Psidia Antiochiea Antik Kenti, Atabey’de Ertokuş medresesi, merkezde yeni yapılan Kirazlıdere gibi buna dair şeyler yayınlıyorsunuz. Ancak, bu tür haberlere daha çok yer verirseniz daha iyi olur diye düşünüyorum.”
“MEDYA32.COM
SPORDA BİR NUMARA”
Arda Can: Ben tam bir Ispartaspor fanatiği bir taraftarım. Isparta’mızın tek profesyonel takımı olan Ispartaspor’u medya32.com’dan takip ediyorum. Çünkü, hemen hemen her gün takımımızın durumu ile ilgili haberler çıkıyor bu sitede. Tabi sadece Ispartaspor değil şehrimizdeki tüm spor branşlarındaki gelişmelere de yer veriyorsunuz. Kısacası medya32.com spora ve sporcuya önem veren bir internet sitesi. Bundan dolayı çok teşekkür ediyorum.”
MEDYA32.COM
'GÜVENİNİZİN ESERİ'

 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °