Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Meteoroloji ve Uzman İsim Uyardı! O Güne Dikkat Geliyor Pencereleri Kapatın Sokağa Çıkmayın; Özellikle Batı Akdeniz’e Geliyor!

Meteoroloji ve Uzman İsim Uyardı! O Güne Dikkat Geliyor Pencereleri Kapatın Sokağa Çıkmayın; Özellikle Batı Akdeniz’e Geliyor!

ISPARTA 15.04.2022 18:52:00 0
Meteoroloji ve Uzman İsim Uyardı! O Güne Dikkat Geliyor Pencereleri Kapatın Sokağa Çıkmayın; 
Özellikle 
Batı Akdeniz’e 
Geliyor!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahminlerini paylaştı. Buna göre artık havalar ısınıyor. Uzman isim Kerem Ökten de pazar günü için kritik bir uyarı yaptı. Pazar günü çöl tozlarının geleceğini söyleyen Ökten astım hastalarını uyardı. İşte bölge bölge son durum...
 
METEOROLOJİ VE UZMAN İSİM UYARDI! O GÜNE DİKKAT GELİYOR PENCERELERİ KAPATIN SOKAĞA ÇIKMAYIN
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16-22 Nisan hava durumu tahminlerini paylaştı. Yapılan açıklamada "Hava sıcaklığının hafta sonunda ülkemiz genelinde artarak mevsim normalleri civarına, batı kesimlerde ise mevsim normallerinin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor." denildi.
Öte yandan pazartesi günü itibari ile yeni bir yağışlı sistemin de geleceği bildirildi. Uzman isim Kerem Ökten de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'artık normale dönüş var" dedi ve bir uyarıda bulundu.
ÖZELLİKLE BATI AKDENİZ
YOĞUN ÇÖL TOZU ALACAK
Ökten, "Nasa modeline göre 17 Nisan'da çöl tozları geliyor. Özellikle Batı Akdeniz yoğun çöl tozu alacak. Astım hastaları dikkatli olmalı..." dedi.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °