Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Meteoroloji Uyardı! Sıcaklıklar Hissedilir Şekilde Düşecek; 35 Dereceden 27 Dereceye!

Meteoroloji Uyardı! Sıcaklıklar Hissedilir Şekilde Düşecek; 35 Dereceden 27 Dereceye!

ISPARTA 2.09.2021 06:48:00 0
Meteoroloji Uyardı! 
Sıcaklıklar Hissedilir Şekilde Düşecek; 
35 Dereceden
27 Dereceye!
Meteoroloji’den günlerdir süren bunaltıcı sıcaklarla ilgili açıklama geldi. Sıcaklıklar hissedilir şekilde düşecek. Isparta’da ise 35 derece olan sıcaklıklar 27 dereceye kadar düşecek. Ancak, yağmur yok.
 
Geçtiğimiz hafta boyunca süren sıcak hava dalgası yurt genelinde etkisini kaybetmeye başlıyor. Yarından itibaren sıcaklıkta belirgin düşüş olacak. Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta; Yurt genelinde olduğu gibi Isparta’da da hava sıcaklığı 4 ile 8 derece artmış, mevsim normallerinin üzerine çıkmıştı. Bu noktada Meteorolojiden vatandaşlara müjdeli haber geldi. Kavurucu sıcaklar yarından itibaren etkisini kaybetmeye başlayacak.
KAVURUCU SICAKLAR BUNALTTI
Geçen hafta sıcaklık dereceleri Isparta’da 37 dereceye kadar yükselmiş ve yakıcı güneş etkisini fazlasıyla hissettirmişti.
SICAKLIKLAR DÜŞÜŞE GEÇİYOR!
Hava sıcaklığının 3 Eylül Cuma gününden yani yarından itibaren hissedilir derecede düşemeye başlayacağı açıklandı. Buna göre; Isparta, Antalya ve Burdur’un bulunduğu Batı Akdeniz Bölgesi’nin yanı sıra yurt genelinde kuzey, iç ve doğu kesimlerde yer yer mevsim normalleri civarında, kuzey kesimlerde ise yer yer mevsim normallerinin altına düşmesini bekliyor. Isparta’da ise geçen hafta 36 – 37 derece sıcaklıkların 27 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.
 

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °