Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Meteoroloji Baharın Müjdesini Verdi; İliklerimize Kadar Isınacağız!

Meteoroloji Baharın Müjdesini Verdi; İliklerimize Kadar Isınacağız!

ISPARTA 24.03.2022 20:56:00 0
Meteoroloji Baharın Müjdesini Verdi; 
İliklerimize 
Kadar 
Isınacağız!
Isparta’da havalar ısınıyor. Meteoroloji’nin son tahminlerine göre, Isparta hafta sonu ve önümüzdeki haftanın ilk günlerinde sıcaklık mevsim normallerine yükselerek 17 dereceye kadar çıkacak. Artacak sıcaklık ile Ispartalılar biraz olsun nefes alacak.  
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 5 günlük hava tahmin raporundan elde edilen verilere göre, Isparta’da önümüzdeki yarından itibaren havanın 5-6 derece birden ısınması bekleniyor. Bol güneşli, Parçalı ve yerler çok bulutlu bir havanın hakim olması öngörülen kentti, 29 Mart Salı gününe kadar yağış beklenmiyor. O günde kısa bir yağış geçişi görünüyor.
BOL GÜNEŞLİ
GÜNLER GELİYOR
Isparta’da yarın yani haftanın son gününde (Cuma) havanın parçalı bulutlu olması ve hava sıcaklığının en yüksek 12 en düşük 2 derece olması tahmin ediliyor. Şehirde Cumartesi günü parçalı bulutlu bir havanın hakim olması beklenirken hava sıcaklığının en yüksek 11 en düşük ise 1 derece olması bekleniyor. Pazar günü ise bol güneşli bir gün geçirilecek.
HAVA SICAKLIKLARI
17 DERECEYE KADAR
YÜKSELECEK
Isparta’da önümüzdeki hafta da ise Pazartesi günü sıcaklığın 16 dereceye kadar çıkması beklenirken en düşük sıcaklığın 4 derece olması öngörülüyor. 29 Mart Salı günü de kentte hafif bir yağış geçişi Hava sıcaklığının en yüksek 14 en düşük ise 4 derece olması bekleniyor. Hava sıcaklıkları önümüzdeki hafta Çarşamba günü ise 17 dereceye kadar çıkacak.
İŞTE ISPARTA'NIN ÖNÜMÜZDEKİ BİR HAFTALIK HAVA TAHMİNİ: 

 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °