Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Meslektaşlarımız Necati Üretme Evlendi: MUTLULUKLAR…

Meslektaşlarımız Necati Üretme Evlendi: MUTLULUKLAR…

ISPARTA 29.07.2023 14:12:00 0
Meslektaşlarımız Necati Üretme Evlendi: MUTLULUKLAR…

Isparta’da çeşitli Yerel Gazetelerde çalıştıktan sonra, son olarak şuanda Son32.com İnternet Haber Sitesinde çalışan Meslektaşımız Gazeteci Necati Üretme, hayatını Şadiye Özçelik ile birleştirerek evlendi.

 

Isparta basınının tanınmış isimlerinden Necati Üretme önceki akşam Modapark Düğün Salonunda gerçekleştirilen nikah ve düğün töreniyle evlendi. Uzun yıllar memleketi Isparta’da Gazetecilik yapan Necati Üretme, önceki akşam itibariyle evlenerek dünya evine girdi. 

MUTLULUKLAR…

Meslektaşımız Gazeteci Necati Üretme ile Şadiye Özçelik hayatlarını birleştirdi. 

MODAPARK’TA 

GÖRKEMLİ DÜĞÜN 

Önceki akşam saat 20.00’de Halıkent Mahallesinde bulunan Modapark Düğün Salonunda yapılan çiftin Nikah Törenine; iki tarafın yakınlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Nikah töreninin ardından genç çift Şadiye ve Necati ile düğüne katılanlar gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlendiler. 

YUNUS ÖZLER’DEN TEBRİK

ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Medya ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak ben de başta Meslektaşım Necati Üretme ve eşi Şadiye Hanımefendi olmak üzere, Özçelik ve Üretme ailelerini kutlar, Necati ve Şadiye Üretme çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

YUNUS ÖZLER

 

 

 

 

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °