Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Meslektaşlarımız Yavuz ve Zehra Evlendi: MUTLULUKLAR…

Meslektaşlarımız Yavuz ve Zehra Evlendi: MUTLULUKLAR…

ISPARTA 8.11.2021 04:34:00 0
Meslektaşlarımız Yavuz ve Zehra Evlendi: 
MUTLULUKLAR…
Isparta’da çeşitli Yerel Gazetelerde çalıştıktan sonra, son olarak şuanda Manşet Gazetesinde Muhabir – Bilgi İşlem personeli olarak çalışan Meslektaşımız Gazeteci Yavuz Akol, hayatını diğer bir Gazeteci arkadaşımız Zehra Tutar ile birleştirerek evlendi.
 
Isparta basınının tanınmış isimlerinden Yavuz Akol, dün Modapark Düğün Salonunda gerçekleştirilen nikah ve düğün töreniyle evlendi.
Uzun yıllar memleketi Isparta’da Gazetecilik yapan Yavuz Akol, dün itibariyle evlenerek dünya evine girdi. 
MUTLULUKLAR…
Meslektaşımız Gazeteci Yavuz Akol ile Zehra Tutar hayatlarını birleştirdi. 
GENÇ ÇİFTİN NİKAHINI
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN KIYDI
Dün saat 20.00’de Halıkent Mahallesinde bulunan Modapark Düğün Salonunda yapılan çiftin Nikah Törenine; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in yanı sıra çiftin aileleri çok sayıda davetli katıldı. Gelin Zehra Tutar ve Damat Yavuz Akol’un nikahını Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kıydı. Çiftin yakınları da nikah şahitliklerini yaptılar.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’DEN TEBRİK
Nikah törenine katılan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, gerek Gelin Zehra Tutar ve Damat Yavuz Akol çiftini, gerekse Gelin ve Damadın anne ve babalarını ayrı ayrı kutlayarak tebrik etti.
YUNUS ÖZLER’DEN TEBRİK
ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Medya ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak ben de başta Meslektaşlarım Yavuz Akol ve Zehra Tutar olmak üzere, Tutar ve Akol ailelerini kutlar, Zehra ve Yavuz çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
YUNUS ÖZLER

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °