Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Mesirelik alanlardaki tuvalet ve mescitler ele alınacak

Mesirelik alanlardaki tuvalet ve mescitler ele alınacak

ISPARTA 8.03.2016 09:04:00 0
Mesirelik alanlardaki tuvalet ve mescitler ele alınacak
Belediye Meclisi, Mart ayı oturumlarının ilkini dün gerçekleştirdi. Meclis toplantısı AK Parti grubunun gündeme madde ekleme teklifiyle başladı. AK Parti grup sözcüsü Kadir Dal, şehir merkezindeki mesirelik alanlardaki tuvalet ve mescitlern bakımsız olduğunu ve yeteri kadar ihtiyacı karşılayamadığını belirterek, bunların elden geçirilmesini ve gerekirse yenilerinin yapılmasını istediklerini bildirdi.
İHTİYAÇ VARSA SAYILARI ARTIRILSIN
Dal, şunları söyledi: “Ayazmana, Gökçay, Öküz Battı ve diğer mesirelik alanlarda bulunan WC, lavoba ve mescitlerin bakımsız olduğu ve yeteri kadar ihtiyaç karşılamadığı bilinmektedir. Bununla alakalı yaz mevsimine yaklaşıldığı ve piknik alanlarının kullanımının artacağı düşünülerek, bu alanlarla ilgili gerekli bakım, onarım yapılması ve ihtiyaç duyulan yerlere de sayıların artırılmasının Belediye Meclisi gündemine alınmasını istiyoruz.
GÖKÇAY’DAKİ TUVALET YETMİYOR
Geçen yılda bunu söylemiştik. Oralara gittiğimizde halk bunları söylüyor. Bu eksiklikleri belediye olarak tamamlamamız lazım. Gökçay’daki tuvalet yetmiyor. Mescidin oradaki abdest alma yeri de yetmiyor.”
İNCELEMELER YAPILSIN GEREKENLERİ YAPARIZ
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da AK Parti grubunun bu talebine “Bunu gündeme alıp da mesele haline getirmenin bir anlamı yok. Bu konu için imar komisyonu Fen İşleri Müdürlüğüyle bir toplantı yapsın. İncelemeler yapılsın gerekenleri yaparız” diyerek yanıt verdi.
Bu madde oy çokluğu ile ilgili komisyona havale edildi. Cuma günkü toplantıda karar verilecek. 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °