Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Merkez Isparta Projesinde İkinci Adım; O Proje Meclisten Geçti…

Merkez Isparta Projesinde İkinci Adım; O Proje Meclisten Geçti…

ISPARTA 12.03.2022 09:18:00 0
Merkez Isparta Projesinde İkinci Adım; 
O Proje
Meclisten 
Geçti…
İstanbul Yolunun sağ tarafında yer alan 120 bin dekarlık Başkan Şükrü Başdeğirmen’in en büyük projelerinden birisi olarak nitelendirilen ‘Merkez Isparta Projesi’ İmar Revizyonu konusu Belediye Meclisinde oy çokluğu ile kabul edildi. Projeye Ak Parti, CHP ve İYİ Parti grubu kabul oyu kullanırken, MHP grubu ise red oyu verdi.
 
Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantıları dün yapılan toplantı ile sona erdi. Belediye Meclis salonunda saat 14.30’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
MERKEZ ISPARTA
PROJESİ MEVLİSE SUNULDU
Toplantıda gündemin 8. Maddesinde yer alan konu hakkında İmar Komisyonu tarafından hazırlanan rapor Komisyon Başkan Vekili Gökhan Emiştekin tarafından okundu.
OY ÇOKLUĞU
İLE KABUL EDİLDİ
Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen daha sora Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan ve mecliste okunan raporu meclis üyelerinin onayına sundu ve rapor Ak Parti, CHP ve İYİ Parti grubu kabul, MHP grubunun red oyları ve oy çokluğu ile meclisten geçti.   

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °