Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Merhume Gökçebay Son yolculuğuna Uğurlandı

Merhume Gökçebay Son yolculuğuna Uğurlandı

ISPARTA 24.09.2019 07:56:00 0
Merhume Gökçebay
Son yolculuğuna 
Uğurlandı
Tedavi gördüğü hastanede vefat eden Gazeteci Yunus Özler’in kardeşi Ayşe Gökçebay, dün merkez Yazısöğüt Köyü’nde son yolculuğuna uğurlandı.
 
Gazeteci ve Medya32 Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Yunus Özler’in yaklaşık 1,5 aydır Isparta Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekte olan kardeşi Ayşe Gökçebay, önceki gece vefat etti.
CENAZE NAMAZINA
YOĞUN KATILIM
Merhume Ayşe Gökçebay, dün merkeze bağlı Yazısöğüt Köyünde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanarak köy kabristanlığında toprağa verilecek. Merhume Gökçebay’ın cenaze namazına; Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Genel Sekreteri Sefer Kutlu, İşkur İl Müdürü Gürsel Öksüz ve Müdür Yardımcısı Mustafa Höke, Isparta Ticaret Borsası genel Sekreteri Ali Koyak, Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı ve İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve yönetimi, Basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’DEN
TAZİYE ZİYARETİ
Yoğun işleri dolayısı ile cenazeye katılamayan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve MHP Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin de merhume Ayşe Gökçebay’ın evine taziye ziyaretinde bulunarak yakınlarına başsağlığı dileklerini ilettiler.
ÖZLER; “HERKESTEN
ALLAH RAZI OLSUN”
Merhume Ayşe Gökçebay’ın kardeşi ve Gazeteci Yunus Özler; “Başta sayın Belediye Başkanımız Şükrü Bşadeğirmen olmak üzere, böylesine acı günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak gerek bizzat cenaze namazına katılan, gerek telefon açan veya sosyal medya üzerinden başsağlığı aracılığı ile başsağlığı dileklerini ileten tüm dost ve yakınlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °