Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Meral Akşener'i ziyaret ettiler

Meral Akşener'i ziyaret ettiler

SİYASET 18.02.2016 07:07:00 0
Meral Akşener
MHP’li Belediye Başkanlarının bu ziyareti Akşener'i desteklediklerini ortaya koydu. Parti’de Genel Başkan seçimli olağanüstü kurultay yapılma talebiyle ortaya çıkan ikilem her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor. Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta partinin eski İl Başkanları Erdoğan Cabıoğlu, Mustafa Şimşek,  İşadamı Mehmet Şimşek, Isparta Ülkü Ocakları eski Başkanı Şemsettin Gül, MHP İl Yöneticisi Ramazan Çolak, Genel Başkan adayı Meral Akşener’i Ankara’daki Seçim Bürosunda ziyaret etmişlerdi.
İL BAŞKANLARININ ARDINDAN ŞİMDİ DE
BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ZİYARET
1 Kasım seçimlerinin ardından 80 Milletvekilinden 41 Milletvekiline inilmesiyle ilgili olarak ortaya çıkan tablo nedeniyle Meral Akşener, Sinan Oğan ve  Koray Aydın Genel Başkan Adayı olduklarını açıklayarak topladıkları imzaları geçtiğimiz ay Genel Merkeze sunarak olağanüstü kurultay talebinde bulunmuşlardı. Bu talebe MHP Genel Merkezinden bir ay süre ile olumlu veya olumsuz cevap alamayan muhalifler, konuyu yargıya taşımışlardı.
25 KİŞİLİK HEYETLE ZİYARET
MHP’de olaylar bu şekilde gelişirken, geçtiğimiz gün de; Yalvaç Belediye Başkanı Hilmi Tütüncü ve Yalvaç Belediye Meclisini MHP’li üyeleri, Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala ve MHP’li Meclis üyeleri, Hüyüklü Belediye Başkanı ve Belediye Meclisi MHP’li üyeleri olmak üzere toplam 25 kişilik bir heyet Genel Başkan Yardımcısı Meral Akşener’i ziyaret ettiler.
BAŞKANLARDAN ‘DEĞİŞİM ŞART’ MESAJI
Bu konuda edinilen bilgilere göre; Isparta’dan da MHP'li Belediye Başkanları Meral Akşenir'i ziyaret ederek yanında oldukları ortaya koyarak partide değişimin şart olduğu mesajını verdikleri belirtildi. Böylece, MHP'de büyük kurultay safları şimdiden belirginleşmeye başladı.

gul32

Anahtar Kelimeler:
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °