Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Menemenspor Karşısında Hiçbir Varlık Gösteremediler; Ispartaspor Deplasmanda Kayıp!

Menemenspor Karşısında Hiçbir Varlık Gösteremediler; Ispartaspor Deplasmanda Kayıp!

SPOR 25.03.2023 16:59:00 0
Menemenspor Karşısında Hiçbir Varlık Gösteremediler;  Ispartaspor Deplasmanda Kayıp!

2. Lig Beyaz Grupta bugün deplasmanda Menemenspor ile karşılaşan Ispartaspor, sahadan 4 – 0 mağlubiyetle ayrılarak fark yedi. Yeşil – Pembeli ekip, bugünkü maçta sahaya maçı kazanacak ruh ve azim koyamadı. 

BAY HAFTASI ÖNCESİ BU FARKLI 

MAĞLUBİYET HİÇ İYİ OLMADI 

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor için bugünkü maç Play – Off grubuna bir basamak daha yaklaşma adına büyük önem taşıyordu. Ama, futbolcular bu önemi tam olarak kavrayamamış ki, işi lakayıt bir şekle sokunca, işini ciddiye alan rakip takım farka gitti.

VASATIN DA ALTINDA

FUTBOL ORTAYA KOYDU 

Ispartaspor bugün maçın başından sonuna kadar kazanacak bir azim ve ruh ortaya koymadı. Yeşil – Pembeli ekibin bir hafta önce oynadığı futbolla bugün ortaya koyduğu futbol arasındaki büyük farka taraftarlar bir anlam veremedi. 

Bugün saat 14.00’te Menemen İlçe Stadında başlayan karşılaşmanın 29. Dakikasında defansın büyük hatasını değerlendiren Muhammet Enes Yılmaz durumu 1 – 0 yaptı. Bu golden sonra Ispartaspor toparlanacak derken, yine ev sahibi ekibin üstünlüğü ile ilk yarı sona erdi. 

Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan takım ev sahibi Menemenspor oldu. Ceza sahası içinde top ele çarpmasına rağmen hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Ziya Akkurt durumu 2 – 0’a getirdi. Aynı futbolcu bu defa sağdan yapılan ortayı iyi takip etti ve maçın 70. Dakikasında bu defa skoru 3 – 0 yaptı. Maçın 85. Dakikasında yine topun ele çarpma neticesinde hakem ikinci defa penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Mertcan Açıkgöz maçın skorunu belirleyen golü kaydetti. Yeşil – Pembeli ekip ise 90 dakika boyunca yediği hiçbir gole etkin reaksiyon gösteremedi. 

ANKARA’DA LOBİ 

YAPMAK ŞART OLDU

Bugünkü maçta, Ispartaspor aleyhine iki penaltı birden çalındı. Yeşil – Pembeli ekibin sezon boyunca kazandığı penaltı sayısı sadece iki iken, bir maçta aleyhine iki penaltı birden çalınması hakemler konusunda Ankara’da etkin lobi yapılması gerektiğini ortaya koydu. 

TARAFTARLARIN

EMEKLERİNE YAZIK OLDU 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in tahsis ettiği üç otobüsle İzmir’i giden Yeşil – Pembeli taraftarlar ise 4 – 0’lık farklı mağlubiyet karşısında adeta yıkıldı. 

HAFTA İÇİNİ BAY GEÇİYOR 

GELECEK HAFTA ARNAVUTKÖY GELİYOR 

2. Lig Beyaz Grupta 28. Hafta maçları hafta için yani 29 Mart Çarşamba günü oynanacak. Ispartaspor Çarşamba günü maç yapmadan yani (bay) geçirecek. Ardından 2 Nisan Pazar günü ise kendi sahasında Arnavutköy Belediyespor takımı ile oynayacak. 

 

 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °