Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Memur – Sen Karardan Memnun

Memur – Sen Karardan Memnun

ISPARTA 12.05.2023 17:18:00 0
Memur – Sen  Karardan  Memnun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hak – İş kongresinde en düşük memur maaşını 22 bin lira olacağı açıklaması memurlar arasında sevinçle karşılandı. Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Selami Kılınç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, memurlara verilen zamdan dolayı teşekkür etti.

KILINÇ; “SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA 

TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Ayrıca 1'in 4'üne inen her memura 3600 ek gösterge verilecek olmasından dolayı çok memnun olduklarını ifade eden Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Selami Kılınç, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Özellikle uzun süredir ekonomik olarak stresli ve sıkıntılı bir dönem geçirdiğimiz bugünlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu kararların özellikle kamu çalışanları adına mutluluk verici olduğunu belirtmek isterim. Sayın Cumhurbaşkanımızın Hak – İş kongresinde açıklamış olduğu iki husus bizim için çok önem taşıyor. Bunlardan bir tanesi uzunca bir süredir mücadelesini verdiğimiz 3600 ek göstergeyi, 1'in 4'üne düşen herkesi kapsaması konusu. Ben Cumhurbaşkanımıza bu konuda da teşekkür ediyorum.

“İŞÇİLERE YAPILAN MAAŞ ZAMMINDAN SONRA

MEMURLIMIZIN DURUMU SIKINTIYA GİRMİŞTİ” 

Özellikle teşekkür etmemiz gereken bir başka nokta da bildiğiniz gibi bir süre önce açıklanan işçi ve maaş zammından sonra memur maaş zamlarımız ciddi manada sıkıntılı bir süreç içerisinde girmişti. Mühendislerimiz yanında çalışan yardımcı personellerinden düşük maaş alır hale gelmişti. İşte Sayın Cumhurbaşkanımız Hak İş kongresinde yaptığı açıklamayla toplu sözleşme görüşmelerinde en düşük memur maaşının işçi maaşıyla yani 22 bin liradan başlayacağının sözünün dile getirmiş olduğumuz iş barışı ve iş huzuru açısından son derece önemli olduğunu belirtiyorum ve Sayın Cumhurbaşkanımıza bu düzenlemesi için teşekkür ediyoruz” dedi. 

“VATANIMIZA, MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN” 

Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Selami Kılınç, açıklamasının sonunda ise; “14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerin için ilimiz ve ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 


Anahtar Kelimeler: Memur Karardan Memnun
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °