Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç’tan; Teröre Lanet!

Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç’tan; Teröre Lanet!

ISPARTA 24.12.2023 17:52:00 0
Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç’tan;  Teröre  Lanet!

Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç, Pençe – Kilit bölgesindeki hain saldırıda şehit olan askerlerimiz için başsağlığı mesajı yayınlayarak; “Teröre şiddetle lanetliyorum. Terör amacına asla ulaşamayacak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet kalacaktır” dedi. 

Başkan Kılınç, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Milli Savunma Bakanlığımız Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bulunan üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada önceki gün 6 askerimizin, dün de 6 askerimizin daha olmak üzere 12 askerimizin şehit olduğunu bildirmiştir. Öncelikle, teröre lanet şehitlerimize rahmet diliyorum. Bize düşen, birliğimizi korumaktır. Bize düşen, bizi yıkmak, bölmek durdurmak isteyenlere karşı tek yürek olmaktır” dedi. 

“HİÇBİR GÜÇ TÜRKİYE 

CUMHURİYETİNİ YIKAMAYACAK” 

Mesajında, birlik ve beraberlik vurgusu yapan Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç açıklamasının devamında; “Teröre lanet şehitlerimize rahmet diliyorum. Hain saldırılar milletimizi asla pes ettiremez. Güzel ülkemiz, her alanda parlayan yıldız olacak.  Bunun gerçekleşmesinden korkanlar, bunu engellemek isteyenler, geçmişte de oldu. Bugün de var. Yarında olacak. Bize düşen, birliğimizi korumaktır. Bize düşen, bizi yıkmak, bölmek durdurmak isteyenlere karşı tek yürek olmaktır.

“ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET, 

YARALILARA GEÇMİŞ OLSUN” 

Şehit olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Yaralı askerlerimize geçmiş olsun dileklerimi iteliyorum” dedi. 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °