Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç’tan; Ramazan Bayramı Mesajı

Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç’tan; Ramazan Bayramı Mesajı

ISPARTA 10.04.2024 05:12:00 0
Memur –  Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç’tan;  Ramazan  Bayramı  Mesajı

Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç, Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, "Bayramımız cümlemizi mübarek kılsın" dedi. 

Başkan Kılınç mesajında; "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayında tuttuğumuz oruçların, yaptığımız ibadetlerin, verdiğimiz sadakaların benliğimizin arınmasına, gönüllerimizin saadet, nefsimizin sükûn bulmasına vesile olmasını diliyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Ramazan ayının birçok değeri de beraberinde getirdiğini ifade eden Kılınç; “Ülkemizde yaşanan Deprem felaketi sonrası idrak ettiğimiz Ramazan Bayramına kavuşturan Rabbimize hamdediyor, şükrediyor, yakınlarını kaybeden buruk bir bayram yaşayan kardeşlerimizin acılarını paylaşarak bayramlarını tebrik ediyoruz. Kudüs’te Mescidi Aksa da yaşanan işgalin ve zulmün son bulması özgürlüğüne kavuşması, İslam coğrafyasında mazlum Müslümanların gözyaşının dinmesi vesilesi olması dileği ile tüm inanların bayramını tebrik ediyorum” dedi. 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °