Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Memur – Sen Isparta Temsilcisi Erdal Demiralay; Mehmet Akif İnan’ı Ölümünün 22. Yılında Saygı ve Minnetle Anıyoruz

Memur – Sen Isparta Temsilcisi Erdal Demiralay; Mehmet Akif İnan’ı Ölümünün 22. Yılında Saygı ve Minnetle Anıyoruz

ISPARTA 7.01.2022 14:14:00 0
Memur – Sen Isparta Temsilcisi Erdal Demiralay; 
Mehmet Akif İnan’ı 
Ölümünün 22. Yılında
Saygı ve Minnetle
Anıyoruz
Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Erdal Demiralay, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur – Sen) Kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan’ı ölümünün 22. Yılında bir kez daha saygı ve minnetle andıklarını bildirdi.
 
"Kudüs Şairi" olarak bilinen Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan, ölümünün 22. yılında anılıyor.
DEMİRALAY; “AKİF İNAN’I BİR KEZ
DAHA SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ”
Mehmet Akif İnan’ın okuyan, yazan, düşünen ve eser bırakan bir eğitimci olduğunu ifade eden Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Erdal Demiralay; “Kişiliği, karakteri ve yaşamı boyunca ülkemize güzel hizmetlerde bulunan Memur – Sen’imizi ve Memur – Sen’e bağlı Eğitim Bir – Sen’i kuran Mehmet Akif İnan Başkanımızı ölümünün 22. Yılında bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum. Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun” dedi.
2000 YILINDA VEFAT ETMİŞTİ
Bilindiği gibi; Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur – Sen) Kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan, 6 Ocak 2000 tarihinde vefat etmişti. Mezarı ise memleketi Şanlıurfa'da bulunuyor ve 22 yıldır sevenleri tarafından her yıl anılmaya devam ediliyor.

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °