Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Memur – Sen Isparta Temsilcisi Erdal Demiralay’dan; 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Mesajı

Memur – Sen Isparta Temsilcisi Erdal Demiralay’dan; 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Mesajı

ISPARTA 21.10.2021 10:05:00 0
Memur – Sen Isparta Temsilcisi Erdal Demiralay’dan; 
21 Ekim 
Dünya Gazeteciler 
Günü Mesajı
Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.


Başkan Demiralay mesajında; “21 Ekim 1860 tarihinde Tercüman-ı Ahval Gazetesinin Agâh Efendi ve İbrahim Şinasi tarafından ilk özel fikir gazetesi olarak çıkarılmasının yıldönümü her yıl Gazeteciler Günü olarak kutlanmaktadır.
BAŞKAN DEMİRALAY; “GAZETECİLER
BİR TOPLUMUN GÖZÜ, KULAĞIDIR”
Kamuoyunun haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılamanın yanı sıra toplumsal sorunları dile getirme konuları tartışmaya açma yeni görüş ve önerilere fırsat tanıma demokrasinin işlerliğine katkı sağlama gibi pek çok sorumluluğu yerine getiren basın mensupları bu zor ve fedakârlık isteyen görevi layıkıyla yapmaya toplumun gözü kulağı olmaya devam etmektedirler.
Halkın haber alma hakkı ve özgürlüğü adına özveri gerektiren gazetecilik mesleğini icra eden gazetecilerimiz kamuoyu adına hassas ciddi ve önemli konularda gündem oluşturabilen tarafsız güvenilir ve basın ahlak kurallarına uyma gayretiyle toplumsal kalkınmanın sağlanmasında da önemli bir yere sahiptirler.
“TÜM GAZETECİLERİN 21 EKİM DÜNYA
GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN”
Edindikleri bilgiyi ilkeli ve doğru bir şekilde kamuoyuyla paylaşan meslek ilkelerine bağlı kalarak özveriyle çalışmaya gayret gösteren başta Isparta’mızda görev yapan gazeteciler olmak üzere ülkemizdeki bütün basın mensuplarının 21 Ekim Gazeteciler Gününü kutlar meslek hayatlarında başarı ve kolaylıklar dilerim” dedi.

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °