Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Erdal Demiralay’dan; Y. Bademli İlçesine Ziyaret

Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Erdal Demiralay’dan; Y. Bademli İlçesine Ziyaret

ISPARTA 3.03.2022 11:56:00 0
Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Erdal Demiralay’dan;  
Y. Bademli
İlçesine
Ziyaret
Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay; Isparta’nın en uzak ilçesi olan Yenişarbademli ilçesini ziyaret ederek üyelerle istişarelerde bulunup, sorunlarını dinledi.
 
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay; “Zaman zaman yaptığımız ilçe ziyaretlerimiz çerçevesinde dün de Yenişarbademli ilçemizde ziyaretlerde bulunduk. Bu doğrultuda; Yenişarbademli Belediye Başkanımız sayın Mehmet Akif Özata’yı, İlçe Temsilcimiz Nail Navruz’u ve Sağlık çalışanı kardeşlerimizi ziyaret ettim. Meslektaşım sınıf arkadaşım Nejla Alkan kardeşimi de görmek bizi son derece mutlu etmiştir.
“ÜYELERİMİZİN
SORUNLARINI DİNLEDİK”
Yapmış olduğumuz bu ziyaretlerde ilçelerimizdeki sendikamız üyesi sağlık çalışanlarımızı görev alanlarında ziyaret edip, geniş kapsamlı istişarelerde bulunup, onların sorunlarını dinledik ve çözüm yolları konusunda neler yapabileceğimizi masaya yatırdık.
İLÇE ZİYARETLERİMİZ
DEVAM EDECEK”
Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay, ilçe ziyaretlerini çeşitli zaman aralıklarında sürdürmeye ve ilçelerdeki üyelerinin dertlerini dinlemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.
MEMUR – SEN ISPARTA İL TEMSİLCİSİ VE SAĞLIK – SEN ISPARTA ŞUBE BAŞKANI ERDAL DEMİRALAY’IN Y. BADEMLİ İLÇE ZİYARETİNDEN GÖRÜNTÜLER;




 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °