Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Erdal Demiralay’dan; Ramazan Bayramı Mesajı

Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Erdal Demiralay’dan; Ramazan Bayramı Mesajı

ISPARTA 2.05.2022 06:15:00 0
Memur –  Sen Isparta İl Temsilcisi Erdal Demiralay’dan; 
Ramazan 
Bayramı 
Mesajı
Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay, Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, "Bayramımız cümlemizi mübarek kılsın" dedi.
 
Başkan Demiralay mesajında; "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayında tuttuğumuz oruçların, yaptığımız ibadetlerin, verdiğimiz sadakaların benliğimizin arınmasına, gönüllerimizin saadet, nefsimizin sükûn bulmasına vesile olmasını diliyoruz." ifadelerine yer verdi.
 
Ramazan ayının birçok değeri de beraberinde getirdiğini ifade eden Demiralay; “Covid-19 salgını sebebiyle iki yıldır Ramazan Bayramı’nı evlerimizde geçiriyorduk. Ancak, bu yıl Allaha hamdolsun ki, sevdiklerimizle bilikte olabileceğiz. Çünkü, bu mübarek bayramın gönülden gönüle ulaşan bir bağ olduğunu biliyoruz. Bu mübarek günde sevdiklerimizle kucaklaşacağız. Büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öpeceğiz.
 
Bu vesileyle her bir kardeşimiz ve sevdiklerine, ilimize, ülkemize, İslam âlemine ve de tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °