Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Erdal Demiralay’dan; Kadir Gecesi Mesajı

Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Erdal Demiralay’dan; Kadir Gecesi Mesajı

ISPARTA 27.04.2022 11:21:00 0
Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Erdal Demiralay’dan; 
Kadir 
Gecesi 
Mesajı
Memur – Sen Isparta Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Erdal Demiralay, bu akşam idrak edeceğimiz mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle bir tebrik mesajı yayınladı.
 
Başkan Demiralay, mesajında; “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan Ayını geride bırakıyoruz. “Bin aydan daha hayırlı” olan Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmamızın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.
 
İslam Aleminin en mübarek gecesi olan Kadir Gecesinin gereklerinden biri de Müslümanlar arasında kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştirecek olmasıdır. Sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği, rahmet ve mağfiretin yağmur gibi yağdığı gecenin ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, milletimizin refah ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum. Günahların bağışlanacağı, duaların kabul edileceği bu gecenin, tüm dünyayı etkisi altına alan salgının son bulmasına vesile olması en büyük arzumuzdur. Bu gecede, tüm dünyadaki Müslüman kardeşlerimizin huzuru ve sıkıntılardan kurtulması için de dua edelim. Ayrıca içinde bulunduğumuz süreçten bir an önce kurtulup, normal yaşantımıza dönmeyi Rabbim bizlere nasip etsin.
 
Bu duygularla, tüm hemşerilerimin Kadir Gecesini kutluyor, ülkemiz ve insanlık için hayırlara vesile olmasını en kalbi duygularımla temenni ediyorum” dedi.

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °