Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Memur – Sen Isparta Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan’dan Hatırlatma; EKPSS’de Son Gün 15 Şubat

Memur – Sen Isparta Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan’dan Hatırlatma; EKPSS’de Son Gün 15 Şubat

ISPARTA 30.01.2022 07:54:00 0
Memur – Sen Isparta Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan’dan Hatırlatma; 
EKPSS’de 
Son Gün 
15 Şubat
Memur – Sen Isparta Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 24 Nisan 2022'de düzenlenecek Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (2022-EKPSS) başvuruların başladığını belirterek; “Memur olmak isteyen engelli vatandaşlarımız bir an önce başvurularını yapsınlar. Zira, bu konuda son gün ise 15 Şubat 2022 tarihidir” dedi.
 
Bu konuda memur olmak isteyen engellilere başvuru konusunda uyarıda bulunan Memur – Sen Isparta Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Kısa adı ÖSYM olan Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak bugünden itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabilecek.
“İNTERNET ÜZERİNDEN DE
BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ”
Sınava başvuruda HES kodu bilgisi alınacağından adayların, sınava başvuru işlemi yapmadan veya başvuru için başvuru merkezlerine gitmeden önce HES kodunu edinmiş olmaları gerekiyor. Adaylar, HES kodunun nasıl edinileceği bilgisine Sağlık Bakanlığının https://hayatevesigar.saglik.gov.tr internet adresinden ulaşabilecek.
“15 ŞUBAT TARİHİNE KADAR
BAŞVURUNUZU YAPIN”
Sınava ilişkin ayrıntılı bilgiye 2022-EKPSS Kılavuzundan ulaşılabileceğini vurgulayan Memur – Sen Isparta Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan, ÖSYM tarafından 24 Nisan'da gerçekleştirilecek sınava başvuruların 15 Şubat'a kadar süreceğini ve bu tarihte sona ereceğini sözlerine ekledi.

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °