Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Mehmet Tönge Mahallesi Muhtar Adayı; Elmas Öz Azalarını Belirledi

Mehmet Tönge Mahallesi Muhtar Adayı; Elmas Öz Azalarını Belirledi

ISPARTA 17.02.2024 14:58:00 0
Mehmet Tönge Mahallesi Muhtar Adayı; Elmas Öz  Azalarını  Belirledi

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri yaklaşırken Isparta’da gerek siyasi partilerde gerek mahallelerde adaylık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mehmet Tönge Mahallesi Muhtar adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklayan Elmas Öz, ekibinde yer alan Azaların isimlerini de belirledi.

‘Mehmet Tönge Mahallemize Kadın Eli Değecek’ sloganıyla yola çıkan Elmas Öz, Mehmet Tönge Mahallesine 7/24 hizmet anlayışı ile tüm sorunların üstesinden geleceklerini belirterek, tüm kurumlarla işbirliği içinde çalışarak mahalle sakinlerini en iyi hizmetle buluşturacaklarını söyledi.

MUHTAR ADAYI ÖZ

AZALARINI BELİRLEDİ 

Beş yıl boyunca birlikte çalışacağı ekibini yani Azalarını da belirleyen Elmas Öz; “Bu onurlu göreve Mahallem için talibim, tüm aza arkadaşlarımla da bu heyecanı paylaşıyorum. Birlikte çıktığımız bu yarışta, sandık başına gidecek seçmenlerimizin oylarına talibiz. Mehmet Tönge Mahallesini gelişen ve büyüyen bir mahalle haline getirmek istiyoruz. 

Bu bağlamda, birlikte çalışacağım Azalarımı da belirlemiş durumdayım. Buna göre; Dilek Yıldırım, Ali Metin Kunter, Zübeyde Yıldırım, Nurcan Gökdere, Yasemin Gülderen, Dudu Bakacak, Muttalip Adıgüzel, Murat Könez olmak üzere 8 Aza adayım bulunmaktadır. Bu arkadaşlarımla birlikte gece – gündüz demeden Mehmet Tönge Mahallemiz için çalışacağız” dedi. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °