Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Mehmet Köse Okul Aile Birliği ve Muhtarlık İşbirliği ile Kermes Düzenlendi; Her Şey Arya Bebek İçin…

Mehmet Köse Okul Aile Birliği ve Muhtarlık İşbirliği ile Kermes Düzenlendi; Her Şey Arya Bebek İçin…

ISPARTA 24.01.2023 18:22:00 0
Mehmet Köse Okul Aile Birliği ve Muhtarlık İşbirliği ile Kermes Düzenlendi;  Her Şey  Arya Bebek İçin…

Mehmet Tönge Mahallesi Muhtarlığı ve aynı mahallede bulunan Mehmet Köse İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği işbirliği ile SMA Hastası Hafize Arya bebek için kermes düzenlendi. Mahalle halkı kermese yoğun ilgi gösterdi. 

SMA Hastası Arya Bebeğin tedavi masrafının karşılanabilmesi için yapılan etkinlikler devam ediyor. Ispartalı Emin ve Cennet Eryılmaz çiftinin Spinal Musküler Atrofi  (SMA) Tip-1 tanısı konulan 4 aylık kızları Hafize Arya bebeğin tedavisi için gerekli 34 milyon liranın toplanması için Isparta Valiliğinin onayı ile geçtiğimiz ay bir kampanya başlatılmıştı.

MUHTARLIK VE OKUL AİLE BİRLİĞİ 

İŞBİRLİĞİNDE KERMES DÜZENLENDİ 

Bu doğrultuda İlimizde çeşitli STK ve Yardım Kuruluşları öncülüğünde çeşitli yardım kampanyaları ve etkinlikler düzenlenmeye başlandı. Bu kampanyaya katkı sağlamak için Mehmet Tönge Mahallesi Muhtarlığı ve aynı mahallede bulunan Mehmet Köse İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından da Arya Bebeğe destek olmak için geçtiğimiz gün Mehmet Tönge Mahallesi Kapalı Pazar Yerinde kermes etkinliği düzenlendi. 

KINAY VE ÇELİK, “EMEĞİ

GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Kermes etkinliğinden elde edilen gelirin Valilik onaylı Arya Bebek kampanyasına bağışlandığını ifade eden Mehmet Tönge Mahallesi Muhtarı Osman Kınay ve Mehmet Köse İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Adnan Çelik, söz konusu kermesle ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “SMA Hastası Arya Bebeğimizin tedavi masrafının karşılanabilmesi bizim de çorbada bir tuzumuz bulunması amacıyla kermes yaptık. Kermesi ziyarete gelen ve alışveriş yaparak katkı sunan vatandaşlarımız da durumdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bizler de kermesin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °