Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Mehmet Tönge Mahallesi Muhtarı Osman Kınay; Uzak Mahalle Olmamıza Rağmen En İyi Hizmeti Alıyoruz

Mehmet Tönge Mahallesi Muhtarı Osman Kınay; Uzak Mahalle Olmamıza Rağmen En İyi Hizmeti Alıyoruz

ISPARTA 13.06.2021 11:59:00 0
Mehmet Tönge Mahallesi Muhtarı Osman Kınay; 
Uzak Mahalle
Olmamıza Rağmen
En İyi Hizmeti 
Alıyoruz
Isparta Belediyesi, uzun yıllardır hizmet alamayan Mehmet Tönge Mahallesinde artık önemli çalışmalara imza atıyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in destekleriyle mahalle önemli yatırımlara kavuştu. Mahalle Muhtarı Osman Kınay, “şehirden uzağız ama; artık gönülden uzak değiliz” dedi.
 
Uzun yıllardır hizmet alamayan mahallelerin başında geliyordu, Mehmet Tönge. Kente uzaklığı ile bilinen mahallenin sorunları artık bir bir çözüme kavuşuyor. Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in önem verdiği Mehmet Tönge Mahallesinde uzun yıllardır bekleyen sel baskını, mezarlık ve park gibi sorunlar çözüme kavuştu. Isparta Belediyesi’nin destekleriyle, Kanal32 ekranlarında yayınlanan ‘mahallem’ programında bu hafta Mehmet Tönge Mahallesi ekranlara geldi.
MUHTAR OSMAN KINAY; “UZAK MAHALLE
OLMAMIZA RAĞMEN ÇOK ŞANSLIYIZ”
Isparta Belediyesine mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Mehmet Tönge Mahallesi Muhtarı Osman Kınay, mahallelerindeki okul bahçesinin uzun yıllar sonra peyzaj çalışması yapıldığını ve 30 bin metre karelik Üni-kent parkının Başkan Başdeğirmen’in destekleriyle mahallesine kısa sürede kazandırıldığını belirtti. Muhtar Kınay, “Mahallemizdeki diğer oyun parkları da yenileniyor. Çok şanslıyız ki; şehirden uzağız ama gönülden değil” diyerek Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti.
MUHTAR KINAY’DAN
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’E
TEŞEKKÜR
Isparta Belediyesi tarafından şehre kazandırılan 16 semt spor sahasından 2’sinin Mehmet Tönge Mahallesine yapıldığına dikkat çeken Kınay, bu yatırımdan dolayı Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti. Başkan Başdeğirmen ve Milletvekili Özel’in girişimleri sel suları artık mahalleyi basmayacak Mehmet Tönge Mahallesinde zaman zaman sel afeti yaşandığını vurgulayan Kınay, “Başkan Başdeğirmen ile AK Parti Milletvekili Recep Özel’in girişimleriyle yapılan çalışmayla artık sel suları mahallemizi basmayacak” dedi.
 

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °