Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerinden; Barış Pınarı Harekatına Destek

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerinden; Barış Pınarı Harekatına Destek

ISPARTA 23.10.2019 17:59:00 0
Mehmet Akif Ersoy 
İlkokulu öğrencilerinden; 
Barış Pınarı 
Harekatına
Destek
Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na destek verdi.
 
Minik öğrenciler Cuma ve Pazartesi günleri yapılan bayrak törenlerinin ardından Barış Pınarı Harekatı’nda görevli tüm askerlerimize selam gönderdi. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğretmenleri tarafından hazırlanan milli içerikli gösterilerle süslenen etkinlikte; tüm şehitlerimize ve askerlerimize dualar edildi. Düzenlenen etkinlik hakkında velilerin ilgisi de olumlu yöndeydi.
 
Etkinlik hakkında bilgi veren Okul Müdürü Baki Yazan; “Bizler toprağı şehit kanlarıyla sulanmış bir vatanın evlatlarıyız. Bu memlekete, bu memleketi bizlere emanet edenlere borçluyuz. Ben mesleğim gereği bir öğretmen olarak ancak milli şuura sahip bireyler yetiştirerek bu borcu bir nebze de olsa ödeyebileceğimiz kanaatindeyim. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu olarak amacımız Türk milletinin milli ve manevi duygularına değer veren, vatanını, milletini, bayrağını seven ve etrafındaki olaylara duyarlı evlatlar yetiştirmektir. Bu amaç doğrultusunda öğretmen arkadaşlarımızla birlikte böyle bir etkinlik düzenlemeye karar verdik.
 
Etkinliğimizde hem askerlerimizin yanında olmayı, hem de öğrencilerimizin milli duygularını güçlendirmeyi amaçladık. Bu etkinlikte emeği geçen tüm öğrencilerimize,  çalışma arkadaşlarıma ve özellikler etkinliğin koordinatörü olan Sınıf Öğretmenimiz Erhan Kayhan’a teşekkür ederim” dedi.
 

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °