Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Baki YAZAN’dan Eğitim Müdürü BÜYÜKKÜPÇÜ’ye; Proje Kitabını Sundu

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Baki YAZAN’dan Eğitim Müdürü BÜYÜKKÜPÇÜ’ye; Proje Kitabını Sundu

ISPARTA 24.06.2021 17:54:00 0
Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Baki YAZAN’dan Eğitim Müdürü BÜYÜKKÜPÇÜ’ye; 
Proje 
Kitabını
Sundu
Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Baki YAZAN, İl Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Sayın Ramazan Tamer BÜYÜKKÜPÇÜ’yü ziyaret ederek okul olarak gerçekleştirdikleri eTwinning “Değerlerimizle Geleceğimiz Güvende”  projesinin final ürünü olarak basılan ‘Resimli Akrostij Kitabını’  takdim etti.
 
Bugün saat 11.00’de gerçekleştirilen ziyarette Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda yürütülmüş olan eTwinning projeleri hakkında bilgi veren Baki YAZAN, 2/B Sınıf Öğretmeni Emel SALMAN ve öğrencilerinin etkinliklerini tamamladığı eTwinning “ Değerlerimizle Geleceğimiz Güvende”  projesinin final ürünü olarak basılan “ Resimli Akrostij Kitabını”  takdim etti.
KİTAP BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Kitapta yer alan, yardımlaşma, saygı, hoşgörü, dürüstlük, merhamet, çevreye duyarlılık, sevgi, adalet değerlerini kapsayan etkinlik resimleri ve akrostij çalışmaları beğeni topladı.
İl Müdürü Büyükküpçü, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Baki YAZAN’ a yapılan çalışmalar için teşekkür etti.
“SAYIN MÜDÜRÜMÜZ
DESTEKLERİNİ VURGULADILAR”
Okul Müdürü Baki Yazan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “İl Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Sayın Ramazan Tamer BÜYÜKKÜPÇÜ, okullarımızda yürütülmekte olan eTwinning projelerinin, öğrencilerimizin yaparak yaşayarak öğreneceği  eğitim ortamının oluşmasına zemin hazırladığını belirterek, projelere önem verdiklerini ve desteklediklerini dile getirdi. Ayrıca, her biri kültürümüzün temel taşı olan değerlerimizin, projelerle konu edinilerek işlenmesinin,  çocuklarımızın büyüyüp yetişmesi ve bir ömür boyu onlara rehberlik etmesi yönünde çok önemli olduğunu bize ifade etti” dedi.

 

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °