Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Meclisten Başkan Başdeğirmen’e Borçlanma Yetkisi: O Krediye Onay Çıktı

Meclisten Başkan Başdeğirmen’e Borçlanma Yetkisi: O Krediye Onay Çıktı

ISPARTA 10.09.2023 07:31:00 0
Meclisten Başkan Başdeğirmen’e Borçlanma Yetkisi:  O Krediye Onay Çıktı

Isparta Belediye Meclisi, Belediye’nin İller Bankasından GES projesi için 50 milyon, özel ve kamu bankalarından Subay Lojmanlarının oraya yapımına başlanan Otopark için ise 50 milyon lira kredi alınması için Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yetki verdi. 

Isparta Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan toplantıları önceki gün yapılan son toplantı ile tamamlandı. Belediye Meclis salonunda saat 14.30’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı. 

GES YATIRIMLARINA DEVAM

Meclis gündeminin 6. Maddesinde yer alan; İller Bankasından 50 milyon TL’lik teminat mektubu alınması için Belediyemiz adına her türlü işlemi yapmaya Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yetki verilmesi konusu ile 7. Maddesinde yer alan; Özel ve kamu bankalarından 50 milyon TL kredi alınması ve bu işlemlerin yürütülmesi için Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yetki verilmesi konuları görüşüldü. 

KARAR MECLİSTEN GEÇTİ 

Her iki gündem maddesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan rapor, Komisyon Başkanı Uğur Büyükçulcu tarafından okundu. Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, söz konusu komisyon tarafından hazırlanan raporu meclis üyelerinin onayına sundu ve rapor oy birliği ile kabul edildi. 

 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °