Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Mahrukatçılar Sitesi Yakaören Köyü’ne Taşınıyor…

Mahrukatçılar Sitesi Yakaören Köyü’ne Taşınıyor…

ISPARTA 24.09.2023 23:58:00 0
Mahrukatçılar Sitesi Yakaören Köyü’ne  Taşınıyor…

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ‘yukarı mahrukatçılar sitesi esnafı’nın şehir merkezinde kaldık’ talebi üzerine sitenin İlavus tarafına taşınabileceğini belirterek; “Siz yer tespiti yapın ve kooperatifinizi kurun, 18 uygulaması gibi diğer iş ve işlemleri bize bırakın’ dediğini söyledi. 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, esnaf buluşmalarıyla esnafın talep ve önerilerini dinliyor, yapılması gerekenlerle ilgili istişarelerde bulunuyor. Başkan Başdeğirmen, esnaf buluşmalarına geçtiğimiz gün Davraz Mahallesi’nde bulunan aşağı Mahrukatçılar Sitesi ile devam etti.  

BAŞDEĞİRMEN; “ESNAF ARKADAŞLAR BANA

‘ŞEHİR MERKEZİNDE KALDIK’ DEDİLER” 

Burada, geçtiğimiz günlerde Yukarı Mahrukatçılar Sitesi’ndeki esnaf buluşmasından da bahseden ve oradaki esnafların kendisinden istediği talebi dile getiren Başkan Başdeğirmen; “Bugün Davraz Mahallemizdeki Mahrukatçılar Sitesindeyiz. Geçtiğimiz günlerde de Yukarı Mahrukatçılar Sitemizdeki esnaf arkadaşlarımızla birlikteydik” dedi. 

“KOOPERATİFİNİZİ KURUN, ÜYELERİNİZİ 

BELİRLEYİN ÇALIŞMALARA BAŞLAYALIM” 

Yukarı Mahrukatçılar Sitesi esnaf buluşmasında bir esnafımız, orası için ‘burası merkezde kaldı” dediğini aktaran Başkan Başdeğirmen, “’İlavus (Yakaören) köyü tarafından bir yer bulunması halinde yeni bir kooperatif kurarak yeni bir yer yapabilir miyiz’ dediler. Tabii kooperatifinizi oluşturun, üyelerinizi yapın, yerinizi bulun, çalışmalara başlayalım dedim. Bunlar uzun soluklu yürüyüş yolları. Bu çalışmalar biraz uzun süre alıyor. Oradaki sitenin içerisine de girebilirsiniz. Geleceğe yönelik bugünden bir şeyler yapmak zorundayız” ifadelerinde bulundu. 

 

 


Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °