Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

MAÇ BU AKŞAM Tribünler Dolacak, Yeşil – Pembeli Ekip Yoluna Devam Edecek; Ispartaspor’un Konuğu Kırşehirspor

MAÇ BU AKŞAM Tribünler Dolacak, Yeşil – Pembeli Ekip Yoluna Devam Edecek; Ispartaspor’un Konuğu Kırşehirspor

ISPARTA 23.10.2021 12:05:00 0

MAÇ BU
AKŞAM 
Tribünler Dolacak, Yeşil – Pembeli Ekip Yoluna Devam Edecek; 
Ispartaspor’un 
Konuğu
Kırşehirspor
2. Lig Beyaz Grupta 2. Sırada bulunan Ispartaspor bugün kendi saha ve seyircisi önünde ligin iddialı takımlarından Kırşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekipte hedef mutlak galibiyet. Atatürk Stadındaki maçın başlama saati 19.00. Maça ilginin büyük olması bekleniyor.
 
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve geçen hafta Uşakspor’u deplasmanda mağlup ederek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen ve grupta 2. Sıraya kadar yükselmiş olan Ispartaspor, gözünü bu hafta sonu yani bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kırşehir Belediyespor maçına çevirdi.
ISPARTASPOR EMİN ADIMLARLA…
2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemesini sürdürüyor. Yeşil – Pembeli ekip, bugüne kadar ligde oynadığı 7 maçın 4’ündan galibiyetle, 2’sinden beraberlikle ve 1’inden de mağlubiyetle ayrılarak, rakip kalesinde gördüğü 3 gole karşılık rakip kalelere attığı 7 golle (+4) averajla ve topladığı 14 puanla grupta lider Pendikspor’un ardından 2. Sırada bulunuyor.
DOKUZUNCU HAFTA MAÇI
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR İLE
2. Lig Beyaz Grupta sezonun 9. Hafta maçları bugün oynanacak. Bu doğrultuda; Pazartesi gününü izinli geçiren Ispartaspor, Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Tarık Söyleyici nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü ve bu antrenmanın ardından tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Yeşil – Pembelilerin bugün karşılaşacağı Kırşehir Belediyespor 13 puanla 7. Sırada bulunuyor.
GOLCÜ BURAK AYDIN DÖNÜYOR
Öte yandan, Pendikspor maçında haksız yere çift sarı karttan kırmızı kart gösterilerek cezalı duruma düşen ve geçtiğimiz hafta oynanan Uşakspor maçında takımdaki yerini alamayan Ispartaspor’un Golcü futbolcusu Burak Aydın bugünkü maçta oynayacak. Yeşil – Pembeli taraftarlar Burak’ın yanı sıra Ispartaspor’un diğer forvet oyuncuları Gökdeniz Varol, Embiya Ayyıldız, Gökhan Göksu ve forma imkanı bulmaları halinde Furkan Özdemir ve Berke Önde’den de artık gol bekliyor.
ARADAKİ FARK
BİR PUANA İNECEK
Grupta 18 puanı bulunan Pendikspor bu haftayı BAY geçirmesinden dolayı maçı yok. Ispartaspor, bugünkü Kırşehir maçını kazanması halinde puanını 17’ye yükseltecek ve liderle arasındaki puan farkı 1’e düşecek.
MAÇ BUGÜN SAAT
19.00’DA BAŞLAYACAK
Ispartaspor – Kırşehir Belediyespor maçı bugün Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak ve karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.
MAÇI HAKEM MUSTAFA
HAKEN BELDER YÖNETECEK
Ispartaspor’un bugünkü Kırşehir Belediyespor maçını Karabük Bölgesi Hakemlerinden Mustafa Hakan Belder yönetecek. Belder’in yardımcılıklarını ise; Hüseyin Can ve Mehmet Kuru yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Emre Kaan Çalışkan olacak.
TRİBÜNLER YİNE
TIKLIM TIKLIM DOLACAK
Öte yandan, maçı izlemek isteyen Ispartalı sporseverlerin bugünkü maça büyük ilgi göstermesi ve Pendikspor maçında olduğu gibi tribünlerin tıklım tıklım dolması bekleniyor. Zira, hem yaklaşık 1,5 yıldır Koronavirüs pandemisi nedeniyle stadyumdan uzak kalmasından dolayı hem de takımın ligde çok iyi bir performans göstermesi Yeşil – Pembelilerin bu maça büyük ilgi göstermelerinin önünü açıyor. Ispartasporlu taraftarlar, şuanda grupta 2. Sırada bulunan ve kaliteli futbol oynayan takımlarını izlemenin zevkini yaşamak istiyor.
SÖYLEYİCİ; “TÜM HESAPLARIMIZI
GALİBİYET ÜZERİNE YAPTIK”
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, bugünkü maçta, sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirterek; “Bilindiği gibi, grupta ortaya koyduğumuz futbolla ve aldığımız sonuçlarla iyi bir konumda ilerliyoruz. Bunu geçen hafta Uşak deplasmanında da en iyi şekilde ortaya koyduk. Şimdi ise tüm hazırlıklarımızı bugün kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Kırşehir Belediyespor maçını kazanmak üzerine yaptık. Futbolcularımı hafta içinde yaptığımız antrenmanlarda bu maçın önemini anlattım. Bu maça tüm yönlerimizle hazır olarak girmek istiyoruz ve dolayısıyla maçtan mutlak galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi olmak istiyoruz. Tüm sporseverleri ve taraftarlarımızı Atatürk Stadına takımımızı desteklemeye bekliyorum. Bilindiği gibi taraftarlarımız Pendikspor maçında tribünleri doldurarak 90 dakika boyunca takımımıza destek verdiler. Bundan dolayı taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum ve aynı desteği bugünkü Kırşehir maçında da göstereceklerine yürekten inanıyorum” dedi.
2. LİG BEYAZ GRUP’TA 9. HAFTANIN PROGRAMI:
Zonguldak Kömür – Şanlıurfaspor
1922 Konyaspor – Eskişehirspor
24 Erzincanspor – Ankara Demirspor
Tarsus İdmanyurdu – Nazilli Beld.spor
Ispartaspor – Kırşehir Belediyespor
Akhisarspor – Uşakspor
Buca 1928 – Karacabey Beld.spor
Amedspor – Pazarspor

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °