Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

LİYAKAT SAHİBİ BAŞKAN

LİYAKAT SAHİBİ BAŞKAN

ISPARTA 18.10.2023 18:03:00 0
LİYAKAT SAHİBİ BAŞKAN

Isparta’mızın turizm ilçesi Belediye Başkanı Veli GÖK bu ilçeye her konuda gece gündüz demeden Eğirdir İlçesinin kalkınması için 4 yıldır çalışıyor ve çalışmaya devam ediyor. 

Ömrümün yarısını Eğirdir İlçesinde geçiren 59 senelik bir gazeteci olarak Eğirdir İlçesinden bir çok belediye başkanları geçti, bir çoğunu rahmetle anarken, hepsi Eğirdir İlçesine yardımcı oldu. 

9. Cumhurbaşkanı rahmetli Süleyman Demirel’in dediği gibi; ‘Ben yöneticiliği yaşayarak, görerek öğrendim.’ 

Başkan GÖK, genç yaşında vatandaşlarla ilişki içinde muhasebe-sigorta 2 dönem İl Genel Meclisi Üyeliği, 1 dönem AK Parti İlçe Başkanlığı ve 1 dönemde Belediye Başkanlığı görevinde bulunarak tecrübe sahibi oldu. Yaptığı özverili çalışmalarla Eğirdir’e trilyonlarca yatırımı kazandırdı. 

Başkan GÖK, halkın sorunlarını halkla ilişkileriyle çözdü, çözmeye de devam ediyor. Hiçbir parti gözetmeden her sorunu çözmeye devam ediyor. Siyasetçi sabırlı, yerinde konuşan halkın fikirlerini dinleyen siyasetçi daima halk nezdinde itibar görür.

Başkan GÖK, Eğirdir İlçesinde değil, tüm Isparta’mızda sevilen BAŞKAN ünvanını aldı. 

Bir gün kendisiyle kısa söyleşide bulunurken, geçmiş belediye başkanı ne kadar borç bıraktı dediğimde ne kadar borç bıraktığını söylemedi, ama ben ne kadar borç bıraktığını biliyordum. Geçmiş belediye başkanı aleyhinde konuşmadı, konuşmak istemedi. Bu bir mütevazilik değil de nedir? 

Başkan GÖK; Eğirdir İlçesine diğer ilçelerden önce 2 mahalleye doğalgazı getirdi, diğer mahallelerin tamamına da getirecek. Doğalgaz insanlık için elzemdir.   Eğirdir İlçesi Türkiye’nin en çok elma üreten ilçelerinden biridir 610 bin ton ile birinci sıradadır. 

Başkan GÖK, daima elma üreticilerine destek oldu ve olmaya devam ediyor. 

EĞER PARTİSİ TARAFINDAN 2024 MARTINDAN ADAY GÖSTERİLİRSE AÇIK FARKLA BAŞKAN OLACAĞINA İNANIYORUM. BUGÜNE KADAR TAHMİNLERİMDE HİÇ YANILMADIM. 

Her yönetici mütevazi ve sabırlı, tüm vatandaşları kucaklayan yönetici olmalıdır. Buda Başkan Veli GÖK’te mevcuttur. 


Anahtar Kelimeler: LİYAKAT SAHİBİ BAŞKAN
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °