Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Listede O İsim Neden Yok? Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Burhan Eşen’in Gönderilmemesine Tepki; Çok Mu Lazım?

Listede O İsim Neden Yok? Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Burhan Eşen’in Gönderilmemesine Tepki; Çok Mu Lazım?

SPOR 23.12.2022 21:40:00 0
Listede O İsim  Neden Yok?  Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Burhan Eşen’in Gönderilmemesine Tepki;  Çok Mu Lazım?

Ispartasporspor Yönetiminin dün açıkladığı ‘6 Futbolcu ile yollarımızı ayırdık’ açıklamasının ardından yolların ayrıldığı listede, sezon başında transfer edilen ancak beklenen performansın çok altında kalan Burhan Eşer’in olmaması taraftarların tepkisine neden oldu. Taraftarlar, “Burhan Eşer’le de yollar ayrılmalıdır. Listede neden yok anlamadık. Çok mu lazım?” diye sordular. 

LİSTEDE HERKES VAR

AMA BURHAN EŞER YOK!!!

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’da, ilk yarının sona ermesinin ardından beklenen gelişmeler yaşanmaya başladı. Yeşil – Pembeli Kulüpte ara transfer dönemi öncesinde 6 oyuncuyla yollar ayrıldı. Ispartaspor Kulübünün dün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Kulübümüz, devre arası transfer döneminde teknik heyetin yönetimimize vermiş olduğu rapor doğrultusunda futbolcularımızdan; Fatih Cerlek, İsmet Kavuştu, Atilla Özmen, Burak Aydın, Serhan Yılmaz ve Alihan Aydın ile yolların ayrılmasına karar verilmiş ve sporcularımızdan kendilerine kulüp bulmaları istenmiştir” denildi. 

TARAFTARLAR, “38 YAŞINDAKİ BURHAN 

EŞER BU KULÜBE ÇOK MU LAZIM?” 

Ispartaspor’un sezon başında Bodrumspor’dan transfer ettiği 38 yaşındaki Burhan Eşer’in sezon başından bu yana kulübe dişe dokunur hiçbir katkı ve performans sunmadığını ifade eden Yeşil – Pembeli Taraftarlar, “Yönetim, ara transfer döneminde yollarını ayırdığı futbolcuları tek tek açıklamış. Ancak, listede 38 yaşındaki Burhan Eşer yok. Kulübe ve takımı şuana kadar hiçbir şey veremeyen bu futbolcuyu son haftalarda Teknik Direktör maçın ikinci yarısında oyuna almasına hiçbir anlam veremezken, yönetim de yolların ayrılacağı futbolcular listesine bu oyuncuyu neden almadığı gerçekten merak konusu. Bunun nedenini öğrenmek istiyoruz. Burhan  Eşer bu takıma çok mu lazım?” dediler. 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °