Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ligin Dibi Yanıyor Eskişehirspor’dan Sonra; Hangi Takımlar Düşecek?

Ligin Dibi Yanıyor Eskişehirspor’dan Sonra; Hangi Takımlar Düşecek?

SPOR 19.04.2022 08:42:00 0
Ligin Dibi Yanıyor Eskişehirspor’dan Sonra; 
Hangi 
Takımlar 
Düşecek?
2. Lig Beyaz Grupta normal sezonun bitmesine 3 hafta kala alt sıralardaki düğüm devam ediyor. Eskişehirspor’un düşmesinin geçen hafta belli olmasının ardından ligden düşecek diğer üç takım henüz belli değil.
 
2. Lig Beyaz Grupta sezonun bitmesine sadece 3 hafta kaldı. Grupta Pendikspor şampiyonluğunu iki hafta önce garantilemesinin ardından gözler Play – Off grubu ve ligden düşecek takımlara çevrildi.
HANGİ TAKIMLAR DÜŞECEK?
Grupta, Eskişehirspor’un düşmesinin geçtiğimiz hafta netleşmesinin ardından, gözler diğer düşecek üç takımın kim olacağına çevrildi. Bu noktada, sondan 3. Sıradaki 1922 Konyaspor ile sondan 4. Sıradaki Akhisarspor takımları kazanmaları gereken maçları dahi kazanamazken, düşme potasının hemen üzerinde yer alan Pazarspor ise ekstra galibiyetlerle umutsuz gözüken tablodan çıkıp avantajlı duruma gelerek ligden düşmek gibi kötü bir sonuç yaşamak istemiyor.
UŞAKSPOR LİGDE KALIR MI?
Görünen o ki, Eskişehirspor’dan sonra düşecek iki takım 1922 Konyaspor, Akhisarspor ve Pazarspor takımlarından ikisi olarak görülüyor. Zira, 32 puanlı Pazarspor’un üstündeki Uşakspor’un 38 puanı var. Yani, Pazarspor ile Uşak arasındaki puan farkı kalan üç haftada 6 puan. Uşakspor’un bu avantajını kalan maçlarda da sürdürerek ligde kalması büyük olasılık.
DÜŞECEK İKİ TAKIMI
ALACAKLARI SONUÇLAR
BELİRLEYECEK
Bu durumda, düşecek diğer iki takımın akıbetini bu takımların yapacakları maçlar ve alacakları neticeler belirleyecek. Kalan maçlara bakıldığında en zor durumdaki takım olarak 1922 Konyaspor dikkatleri çekiyor. Tabii ki alt sıralardaki takımların üst sıralardaki takımları yenebildiği ligin neler getireceğini öngörmek çok kolay da değil.
İŞTE SON SIRADAKİ 4 TAKIMIN KALAN MAÇLARI:
Pazarspor:
Akhisarspor
Pendikspor (D)
Uşakspor
Akhisarspor:
Pazarspor (D)
Amedspor
1922 Konyaspor:
1928 Bucaspor(D)
24Erzincanspor
Eskişehirspor:
Nazilli Belediye (D)
Ankara Demir
SON 4 SIRADAKİ TAKIMLARIN PUAN DURUMU: 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °