Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ligde Kritik 4 Hafta!

Ligde Kritik 4 Hafta!

SPOR 29.04.2023 18:12:00 0
Ligde Kritik 4 Hafta!

2. Lig Beyaz grupta ligin bitimine 4 hafta küme düşme potasındaki takımlar ‘hayati’ maçlara çıkacak. Ispartaspor deplasmanda Afyonspor ile karşılaşacak. Küme düşme potasındaki İnegölspor ise bugün çıktığı Amedspor deplasmanından 2 – 0’lık galibiyetle küme düşme potasından çıktı ve Batman Petrolspor potaya girdi. 

2. Lig Beyaz Grup’ta ligin bitimine 4 hafta kala Petrolspor ile İnegölspor rakipleri gibi kritik maçlara çıkacak. 3 Takımın küme düşmesinin netleştiği grupta Petrolspor, İnegöl, Nazilli ve Bursaspor takımları arasında 1 takım daha küme düşecek. Bu takımlar arasında Nazilli ve İnegöl, fikstür olarak dezavantajlı durumda.

PETROL, MENEMEN’İ 

KONUK EDİYOR

Batman Petrolspor’da Pazar günü oynanacak Menemenspor maçının hazırlıkları sürerken, ligden düşecek 4. Takım da iki hafta içerisinde netlik kazanabilir. Düzcespor galibiyetiyle ligde kalma yolunda büyük fırsat yakalan Petrolspor, Pazar günü seyircisiz maçta İzmir ekibi Menemerspor’u konuk edecek. Ligde Petrolspor puanını 38’e çıkarırken, Menemenspor’un ise 43 puanı bulunuyor.

İŞTE 4 TAKIMIN KALAN MAÇLARI

2. Lig Beyaz grupta Sivas, Bayburt ve Tarsus İdman Yurdu takımlarının küme düşmesi netleşirken, bir takım daha lige veda edecek. 4 Takım potaya yakınken, kalan maçlarda haftayı bay geçirecek Nazilli ve İnegölspor, fikstür açısından daha dezavantajlı bulunuyor. 

İşte 4 takımın kalan maçları; 

Batman Petrolspor; Menemenspor, Ispartaspor (D), Arnavutköy, Şanlıurfaspor (D). 

İnegölspor: Amedspor (D), Esenler Erokspor, Ankaraspor (D), Tarsus İdman Yurdu. 

Bursaspor: Arnavutköy, Şanlıurfaspor (D), Somaspor, Nazilli Belediye (D).

Nazilli Belediyespor: Şanlıurfaspor, Somaspor (D), Bursaspor.

MEDYA32 – SPOR SERVİSİ 


Anahtar Kelimeler: Ligde Kritik Hafta!
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °