Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

LİDERLER GRUP AŞAMASINI NAMAĞLUP TAMAMLADI

LİDERLER GRUP AŞAMASINI NAMAĞLUP TAMAMLADI

SPOR 14.03.2022 11:22:00 0
LİDERLER GRUP AŞAMASINI 
NAMAĞLUP TAMAMLADI
Amatör küme maçlarının 31.10.2021’de başlayan futbol macerasının ilk etabı sona erdi. A gurubunda Keçiborlu belediyespor, B gurubunda da Tekespor gurup birincisi olarak ve de NAMAĞLUP olarak hiç yenilmeden ilk etabı geçerken şimdiki hedef play-off maçlarıyla şampiyonun belirlenmesine geldi. Çok ter aktı, pek çok emek ve mücadele verildi, büyük çabalar sergilendi. Geçen hafta sona eren 1.etapta : (2 ertelenen maç hariç) Keçiborluspor son maçında Merkez gençlikle karşılaştı. Pazar günü milli egemenlik stadında saat 11.00’deki maçta 7-0 lider öndeyken, 9 kişi sahaya çıkan M.Gençlikten 3 futbolcu sakatlanınca maça devam edilmedi ve hakemler maçı tatil ettiler.
 
Böylece lider Keçiborlu belediyespor gurup maçlarını (16 maç oynayarak 46 puanla ilk sırada tamamlamış oldu.) Şimdi play-off’ta oynayacağı maçları bekliyor. Durum, B gurubu lideri Tekespor için de pek farklı değil. Tekespor-Özel idarespor maçı da oynanmayınca lider gurup aşamasını namağlup olarak (16 maç 44 puanla tamamlamış oldu.) Burada dikkat çekici konu şu ki, ertelenen 2 maç bu hafta sonu oynanacak. YALVAÇSPOR-İYAŞ arasındaki maç, play-off’a kalacak SON takımı ortaya çıkaracak. Aralarında 2 puanlık fark var. (20.03.2022 Pazar günü Yalvaçspor-İYAŞ maçı SAAT 14.00’de Yalvaç’ta oynanacak./ DSİ-MERKEZ gençlik saat 14’de karşılaşacaklar.) Merak konusu olan play-off’lar nasıl geçecek.
KEÇİBORLU BELEDİYESPOR- ISPARTA TEKESPOR- SÜTÇÜLERSPOR- (İYAŞ GENÇLİKSPORVEYA YALVAÇSPOR-) arasındaki amansız yarış, DEPLASMANLI lig usulü ( 6 MAÇ oynayacaklar ) ve 1 şampiyon çıkacak. O da Emrespor’la, BAL ligi için mücadele verecek. Hayli iddialı maçlar bizi bekliyor. Play-off maçlarında da tüm ekiplere başarılar diliyoruz. Haydi yolunuz açık olsun. Öte yandan maçtan sonra görüşlerini aldığımız namağlup lider takım Keçiborlu Belediyesporun çalışkan ve başarılı hocası Fatih Bozbaş hedefledikleri 1. Etabı başarıyla geçtiklerini ifade ederek, “Zorlu gurup aşamasını şükürler olsun ki, namağlup ilk sırada tamamladık.
 
Şimdi play-off maçlarını bekliyoruz. Zor geçecek ancak biz camia olarak mücadele dolu etaba hazırız. Başkan-Yönetim-Teknik kadro ve futbolcular ve taraftarlarımız kenetlendik. Şampiyon olmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Futbol şansımız açık olsun” dedi. Bize de başarılar dilemek düşüyor.
Saygılarımızla…

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °