Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Lavanta Kokulu Temsilcimiz; BAL Ligine Kötü Başladı!

Lavanta Kokulu Temsilcimiz; BAL Ligine Kötü Başladı!

SPOR 3.10.2022 12:33:00 0
Lavanta Kokulu Temsilcimiz; 
BAL Ligine 
Kötü Başladı!
Isparta’yı Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Keçiborlu Belediyespor, ligin ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta çok kötü bir futbol ortaya koyarak rakibine 3 – 1 mağlup olmaktan kurtulamadı!!!
 
STAD: Keçiborlu ilçe
HAKEMLER: Tahir Berkay Barlın-Ahmet Beysüngü-Burak Dayıoğlu / 4. Hakem: Şeyma Haşlak.
KEÇİBORLU BELEDİYESPOR: U.Kadir-Deniz-Bedirhan-M.Çetin-Ramazan Arabacı-ErdemOğulcan-Z.Yasin-Cengizhan-Ömer Altınay-Batuhan
KUMLUCA BELEDİYESPOR: Osman Tepe-Samet-Fatih-Ozan-Abdülmelik-Serkan-Ahmet Keleş O.Nuri-Hakan-Erol-Can
SARI KARTLAR: Dk.20 Deniz-Dk. 30 Batuhan – Dk. 43 Ömer Altınay (Keçiborlu Belediyespor) – (Dk. 40 Osman-Dk 79 Furkan: Kumluca Belediyespor )
KIRMIZI KART: Dk. 47 Deniz (Keçiborlu Belediyespor)
 
2022 – 2023 Bölgesel amatör lig maçları başladı. 8. Guruptaki tek temsilcimiz Keçiborlu Belediyespor ligin 1. Haftasında evinde, çim zeminde oynadığı Kumluca Belediyespor maçını 1-3 kaybederek lige kötü bir giriş yaptı. Pazar günü saat 15.00’de ilçe stadında, Denizli bölgesi hakemi Tahir Berkay Barlın düdüğü ile başlayan maçta rüzgar çok etkili oldu ve zaman zaman çok sert esmesi oynanan futbolu etkiledi.
 
Maçı 1000’e yakın Keçiborlu’lu izlerken, 60 kadar da Kumlucalı taraftar takımlarını yalnız bırakmadılar. Maçı Keçiborlu Belediye başkanı Yusuf Parlak’ın heyecanla izlediği gözlendi. Lige iddialı giriş yapan kırmızı-beyazlı misafir takım Kumluca’lılar rüzgarın bazen güneyden kuzeye, bazen de batıdan doğuya esmesiyle oyun kurmakta zorlandı. Keçiborlu Belediyespor 5. Dakikada Ömer Altınay’ın sert şutundan faydalanamadı. 10. Dakikada sağ kanattan gelen misafir takım Keçiborlu ceza alanı içinde Erol’un vuruşundan sonuç alamadı. Maçın 20. Dk. Deniz orta alandaki mücadelede Ahmet Keleş’ten topu aldı ancak hakem hem faul hem sarı kart gösterdi. Fatih Bozbaş ve yardımcıları pozisyona çok itiraz ettiler ancak sonuç değişmedi.
 
Maçın 22. Dakikasında rüzgarla gelen Kumlucalılar yine sahanın başarılı ismi Erol Aydın’ın ayağından gollük pozisyonu harcadı. Maçın 27. Dakikasında sağ kanattan Erol’un ortasına Keçiborlu ceza alanı içindeki Ahmet Keleş düzgün bir kafa vuruşu yapınca top filelere gitti. 0-1 Maçın 35. Dakikasında ise Cengizhan ev sahibi takım adına yüzde yüz golü atamadı. Hakemler maçı 3 dakika uzattılar. 48. Dakika oynanırken sol kanattan gelen ortaya müdahele edemeyen kaleci Kadir kaleyi boşalttı, ev sahibi takımın defansı topu uzaklaştıramadı. Top Erol’un önüne düştü ve bu futbolcunun vuruşu golle sonuçlanınca ilk devre 0-2 bitti.
 
2. devreye morali bozuk başlayan lavanta kokulu temsilcimiz Keçiborlu Belediyesporlular maçın 47. Dakikasında sahanın yıldızlarından Ahmet Keleş’e, sert giriş yapan Deniz 2. Sarı kartı alıp kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. 50. dakikada sahanın diğer yıldızlarından Ömer Altınay’ın sert şutunu Kumluca kalecisi Osman uçarak kornere attı sonuç gelmedi. Maçın 55. Dakikasında kaleye uzaktan şut atan Serkan takımını 0-3 öne geçirdi. Maçın 77. Dakikasında hava topunda rakibi O.Nuri ile çarpışan R. Oğulcan belinden sakatlandı ve oyundan çıkarken, ambülansla ilçe Devlet hastanesine kaldırıldı. 90 dakika 0-3 geçildi. Hakemler 3 dakika uzatma verdi. 90+2 oynanırken 10 kişi yüklenen ev sahibi takım penaltı kazandı.
 
Ömer Altınay topu filelere gönderince skor 1-3 oldu. Ve maçta bu skorla bitti. Maçın yıldızları ev sahibi takımdan R.Oğulcan-Cengizhan ve Ömer Altınay olurken, misafir takımdan ise kaleci Osman Tepe-Samet-Ozan-Ahmet Keleş ve Erol Aydın olarak göze çarptı. Keçiborlu Belediyespor ilk lig maçında evinde mağlubiyeti tadarken, bu hafta sonu Beta Trafo Ereğlispor deplasmanına gidecek.
Haber ve Fotoğraflar: Sedat CİCAN


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °