Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

KYK öğrencilerine ulaşım kolaylığı

KYK öğrencilerine ulaşım kolaylığı

ISPARTA 14.09.2017 13:19:00 0
KYK öğrencilerine ulaşım kolaylığı
Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz, eski sigorta hastanesinin bulunduğu alana yapılan Kredi Yurtlar Kurumu’na ait 5 Bin kapasiteli yurtta konaklayacak olan öğrencilerin ulaşımda sıkıntı yaşamayacaklarını söyledi.

2017-2018 eğitim-öğretim yılı başlıyor. Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkan Yavuz, “yeni eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. Başkan Yavuz ayrıca, yeni yılda eski sigorta hastanesinin bulunduğu alana yapılan Kredi Yurtlar Kurumu’na ait 5 Bin kapasiteli yurt için Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi olarak tüm çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. Yurdun yapım aşamasındayken otobüs seferleri ile ilgili çalışma yaptıklarını ve Isparta Valisi Şehmus Günaydın’a bildirdiklerini kaydeden Başkan Yavuz, şöyle konuştu.
“ yurtta bir irtibat bürosu kurduk. Ve burada bir personelimizi görevlendirdik. Öğrencilerin ulaşım sorunu ile ilgili hiçbir sıkıntıları olmayacak. 2 körüklü olmak üzere otobüslerimiz hizmet verecek. Şehir Merkezi ve Üniversite Doğu-Batı Kampüsü olmak üzere seferler düzenlenecek. Cuma günü başlayacak olan seferlerimizde otobüslere kod verilecek. Yani öğrenci şehir merkezine gitmek istiyorsa diğer numaralandırılan otobüse binecektir.Biz Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi olarak tüm çalışmalarımızı bu yönde tamamladık. Ve Kredi Yurtlar Kurumu Müdür Cumhur Ziya Kurt beyle de görüştük. Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın beye de bu çalışmamızı aktaracağız.Öğrencilerimiz açısından hem şehir merkezine hem de üniversite seferlerinden hiçbir problem yaşanmadan gerçekleştireceğiz”

Anahtar Kelimeler:
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °