Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Kurban Bayramı Süresince Binlerce Kişi Ziyaret Etti; Kuyucak’ta BAYRAM Bereketi

Kurban Bayramı Süresince Binlerce Kişi Ziyaret Etti; Kuyucak’ta BAYRAM Bereketi

ISPARTA 25.07.2021 14:46:00 0
Kurban Bayramı Süresince Binlerce Kişi Ziyaret Etti; 
Kuyucak’ta
BAYRAM 
Bereketi
Isparta’nın Keçiborlu ilçesine bağlı Kuyucak Köyündeki Lavanta Bahçelerinde Kurban Bayramı bereketi yaşandı. Ziyaretçi akınına uğrayan lavanta bahçelerini bayram boyunca binlerce kişi ziyaret etti.
 
LAVANTA BAHÇELERİNE KURBAN
BAYRAMINDA ZİYARETÇİ SAYISI ARTTI
Kuyucak Köyünde geçtiğimiz yıllarda kurulan ve kısa zamanda ülke genelinde üne kavuşan lavanta bahçelerine ziyaretçi akını Kurban Bayramında zirveye çıktı. Köyde yaklaşık 150 dönüm arazide ekili olan lavanta bahçeleri günde ortalama bin ziyaretçi ağırlıyor.
BOL BOL FOTOĞRAF
ÇEKTİRDİLER
Sadece Isparta ve çevresinden değil, ülkenin bir çok ilinden gelen binlerce ziyaretçi lavantalar arasında fotoğraf çektiriyor. Geceleri de özel ışıklandırma ile ziyaretçilere açılan lavanta bahçeleri stüdyo havası ile gelin damatlara da ev sahipliği yapıyor. Her bahçe ziyaretçilerini ağırlarken bahçelerde oluşturulan konseptler ise fotoğraf tutkunlarının gözdesi oldu.
KUYUCAKLILAR
ÇOK MUTLU
Durumdan son derece mutlu olduklarını ifade eden Köylüler; “Bu yıl daha da büyüyen ve gösterişli hale gelen lavantalarımıza ziyaretçi akını var. Ziyaretçi sayısı Kurban Bayramı süresince daha da arttı. Bu da Kuyucaklı köylüler olarak bizleri çok mutlu etti. Her bahçe ayrı güzel ve ziyaretçilerini ağırlıyor. Bizler de demetler, keseler, taçlar yaparak satışa sunduk. Ayrıca köyde kadınlarımızın ürettiği yöresel ürünler de satılıyor. Tüm köy adeta bir şölen yaşıyor” dediler.
 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °