Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Kupadaki Rakibimiz Sincan Belediyespor’u Tanıyalım: 3. Lig Takımını Elediler

Kupadaki Rakibimiz Sincan Belediyespor’u Tanıyalım: 3. Lig Takımını Elediler

SPOR 10.10.2023 15:42:00 0
Kupadaki Rakibimiz Sincan Belediyespor’u Tanıyalım:  3. Lig Takımını Elediler

Ispartaspor’un bugün kendi saha ve seyircisi önünde Kupa maçında karşılaşacağı Sincan Belediyespor öyle zayıf ve güçsüz bir takım değil. Lacivert – Mavili ekip BAL liginde şampiyonluğa oynayan bir ekip ve kupanın 1. tur maçında ise 3. Lig ekibini eleme başarısını gösterdiler.

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur kura çekilişi 29 Eylül’de yapıldı ve Ispartaspor’un kupadaki rakibi Sincan Belediyespor oldu. Yeşil – Pembeliler kupa maçını 10 Ekim tarihinde yani bugün oynayacak. 
BAL’DA ÜÇ SEZONDUR 
ŞAMPİYONLUĞU KOVALIYOR
Bugün, 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ispartaspor’un Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur maçında karşılaşacağı Sincan Belediyespor takımı Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grupta mücadele ediyor. 5 Sezondur BAL liginde bulunan Lacivert – Mavililer bunun üçünde şampiyonluğa oynayan bir ekip olmuş ve geçtiğimiz sezon ligi aynı puan ve averajla şampiyon olan takımdan bir sıra altında 2. Sırada tamamlamıştı. 
3. LİG TAKIMINI ELEYEREK 
ISPARTASPOR’UN RAKİBİ OLDULAR
Ankara’nın ekibi Sincan Belediyespor, Türkiye Ziraat Türkiye Kupası 1. Turunda TFF 3. Lig'deki Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi’ni 2 – 1 mağlup etme başarısı göstererek 2. Tura yükseldi. 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °