Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Kupada Bu Defa ‘Seri Başı’ Değiliz!

Kupada Bu Defa ‘Seri Başı’ Değiliz!

ISPARTA 6.11.2023 11:00:00 0
Kupada Bu Defa  ‘Seri Başı’ Değiliz!

Ziraat Türkiye Kupasında ikinci ve üçüncü turda ‘Seri Başı’ olduğu için maçlarını Isparta’da yapan Ispartaspor, maalesef 4. Turda Seri Başı olmayacak ve eşleşeceği rakibiyle deplasmanda karşılaşacak. Temsilcimiz 4. Turda 15’i Süper Lig, 13’ü 1. Lig’den toplam 28 takımdan biriyle eşleşecek.

Ziraat Türkiye Kupasında heyecan devam ediyor. Kupaya 2. Turdan itibaren dahil olan ve 2. Tur ile 3. Turu rakiplerine eleyerek geçen Ispartaspor, 4. Turda hangi takımla karşılaşacağı Salı günü belli olacak.

4. TURA 56 TAKIM

KATILACAK

Bu turda kupa müsabakalarına, 3. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayacak 34 takım ile Süper Lig'den 6 takım, 1. Lig'den 7 takım ve TFF 2. Lig'den 9 takım olmak üzere toplam 56 takım katılacak. 

İŞTE MUHTEMEL RAKİPLERİMİZ

(SERİ BAŞI TAKIMLAR) 

Kasımpaşa, Keçiörengücü, Manisa FK, G.Birliği, Hatay, Alanya, Bandırma, Adana, Ümraniye, Altay, Bolu, Ankaragücü, Erzurum, Antalya, Bodrum, Sakarya, Eyüp, Göztepe, Samsun, Rizespor, Pendikspor, Başakşehir, Trabzonspor, Karagümrük, Sivas, G. Antep FK, Konya, Kayseri

SERİ BAŞI OLMAYAN TAKIMLAR

Kocaelispor, Muş, Kepez, Düzce, Menemen, Etemesgut, Çankaya, Beyoğlu, Kastamonuspor, Ispartaspor, Kırşehir, Somaspor, Arnavutköy, Kırklareli, Bornova, Tokat Bel, Belediye Derince, Erok, Amedspor, Erzincan, Ankara, Buca, İskenderun, 1461 Trabzon, Van, Ankara Demir, Çorum FK, Şanlıurfaspor.

 


Anahtar Kelimeler: Kupada Değiliz!
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °