Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Kulüp Başkanı Özdemir’in Açıklaması Taraftarları Heyecanlandırdı; Alp Arda Ispartaspor’a Mı Geliyor?

Kulüp Başkanı Özdemir’in Açıklaması Taraftarları Heyecanlandırdı; Alp Arda Ispartaspor’a Mı Geliyor?

SPOR 26.07.2023 18:04:00 0
Kulüp Başkanı Özdemir’in Açıklaması Taraftarları Heyecanlandırdı;  Alp Arda  Ispartaspor’a  Mı Geliyor?

Ispartaspor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir, tüm taraftarın beklediği kaleci transferi hakkında açıklamalarda bulunarak; “Kaleci kardeşimizle prensipte anlaşmaya varıldı. Futbolcu kardeşimizin kulübünün kaleci transferi yapacak olması nedeniyle bir kaç gün daha uzamıştır. Tüm taraftarlarımızın içi rahat olsun en kısa süre içinde sonuçlanacaktır” dedi. 

Yeni sezonda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Ispartaspor’da hemen hemen tüm mevkilere futbolcu transferi yapıldı. Ancak, Kaleci transferi henüz yapılmadı ve Ispartasporlu taraftarlar ısrarla ve heyecanla önceki sezon Ispartaspor kalesini koruyan ve İstanbulspor’un yedek kalecisi olan Alp Arda’nın alınmasını istiyor ve bekliyor. 

BAŞKAN ÖZDEMİR’İN AÇIKLAMASI ALP 

ARDA’NIN ALINACAĞI TEZİNİ GÜÇLENDİRDİ 

Isparta 32 Spor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir, tüm taraftarın beklediği kaleci transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Özdemir, açıklamasında şu görüşlerini dile getirdi: “Kulübümüze güç katacağına inandığımız taraftarlarımızın büyük bir çoğunluğun istediği kaleci kardeşimizle prensipte anlaşmaya varıldı. Bu hafta açıklama yaparak kamuoyuna bildirmeyi düşündüğümüz futbolcu kardeşimizin kulübünün kaleci transferi yapacak olması nedeniyle bir kaç gün daha uzamıştır. Tüm taraftarlarımızın içi rahat olsun en kısa süre içinde sonuçlanacaktır. Kalecimiz Furkan Bekleviç’e olan güvenimiz tamdır. Lakin bu transfer takımımıza güç katmak zirve yolunda yara almamak ve ligi bitirilebilecek en üst seviyede bitirmek adına elzem ve önemli bir transfer olacaktır. Kulüp yönetimimiz bu konuda çok fedakarlık yapmıştır. Her bir yönetim üyemize teşekkür ediyor, bu işin Ispartasporumuz için en hayırlı şekilde sonlanması ümidiyle, saygılarımla.”

VANSPOR FK İLE 

ANLAŞMA SAĞLANAMADI 

Öte yandan, günlerdir Vanspor FK’nın almak için görüşmeler yaptığı Alp Arda transferinde son anda anlaşma sağlanamadığı ve transferin gerçekleşmediği öğrenilirken, Alp Arda’nın Van’a gitmiyor olması Ispartaspor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir, açıklamalarını güçlendirdi. 

ALP ARDA İLE ISPARTASPOR KALESİ DUVAR…

Bilindiği gibi, Kaleci Alp Arda önceki sezon İstansulspor’dan kiralık olarak alınmış ve sezon boyunca Ispartaspor kalesinde adeta devleşerek grubun en az gol yiyen takımı ve kalecisi olmuştu. Sezon sonunda ise Alp, o dönem kiralık olarak birlikte geldiği fotvet oyuncu Emir Kaan Gültekin ile birlikte takımına (İstanbulspor) dönmüştü. Bu nedenle Arda, Yeşil – Pembeli Taraftarların en çok alınmasını istedikleri futbolcuların başında geliyor. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °