Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Kültür Memur – Sen Yöneticisi Çetin’e; Önemli Görev

Kültür Memur – Sen Yöneticisi Çetin’e; Önemli Görev

ISPARTA 3.04.2023 11:18:00 0
Kültür Memur – Sen Yöneticisi Çetin’e;  Önemli Görev

Kısa adı Kültür Memur – Sen olan Kültür Turizm ve Sanat Çalışanları Sendikası Isparta Temsilciğinde Temsilci Yardımcısı olarak görev yapan Selami Çetin, Genel Merkez Denetim Kurulu Başkanı olarak seçildi. 

Kültür Turizm ve Sanat Çalışanları Sendikası (Kültür Memur – Sen) Genel Merkezinin bu yıl 7. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. 

Ankara Kızılcahamam Çam Otel’deki Genel Merkezin tek liste ile gidilen kongresinde yani büyük kongrede Sendikanın mevcut Genel Başkanı Mecit Erdoğan kullanılan oyların büyük çoğunluğunu alarak tekrar Başkanlığa seçildi. 

SELAMİ ÇETİN DENETİM 

KURULU BAŞKANI SEÇİLDİ 

Söz konusu kongrede, yönetim listesinde Isparta’dan bir isim de yer aldı. Sendikanın Isparta Temsilciğinde Temsilci Yardımcısı olarak görev yapan ve daha önce Disiplin Kurulunda yer alan Selami Çetin, son kongrede Genel Merkez Denetim Kurulu Başkanı olarak seçildi. 

ÇETİN; “TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Selami Çetin, böyle önemli bir göreve seçilmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, kendisini bu göreve layık gören ve oy veren tüm delegelere teşekkür etti. 

 


Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °