Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Kültür Memur – Sen Isparta Temsilciliği; Ankara Yolcusu

Kültür Memur – Sen Isparta Temsilciliği; Ankara Yolcusu

ISPARTA 2.03.2023 15:16:00 0
Kültür Memur – Sen Isparta Temsilciliği;  Ankara  Yolcusu

Kısa adı Kültür Memur – Sen olan Kültür Turizm ve Sanat Çalışanları Sendikası Isparta Temsilcisi Osman Çot, deprem nedeniyle 21 Mart tarihine ertelenen büyük kongreye Isparta’dan iki delege ile katılım sağlayacaklarını bildirdi. 

Sendika Genel Merkezinin bu yıl 7. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştireceğini ifade eden Kültür Memur – Sen (Kültür Turizm ve Sanat Çalışanları Sendikası) Isparta Temsilcisi Osman Çot, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “Bilindiği gibi ben, Sendikamızın Isparta Temsilciliği görevini bu göreve atandığım 2007 yılından bu yana yapmaktayım ve bundan sonra da herhangi olumsuz bir durum olmadıkça görevime devam edeceğim. Sendikamız Genel Merkezi tarafından illerimizdeki temsilciliklerimizin atama süreci geçtiğimiz aylarda sona erdi ve şimdi sıra Genel Merkezimizin kongresinde yani büyük kongrede. Sendikamızın Genel Başkanı sayın Mecit Erdoğan önderliğinde tek liste ile gidilecek olan büyük kongre 21 Mart 2023 tarihinde Ankara Kızılcahamam Çam Otel Kızılcahamam/Ankara adresinde gerçekleştirilecektir. 

“BÜYÜK KONGREMİZ DEPREM 

NEDENİYLE ERTELENMİŞTİ” 

Normal şartlarda büyük kongremiz, 14 Şubat 2023 tarihinde yapılacakta ancak, hepimizin malumu olduğu üzere; 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde etkili olan, ülke olarak hepimizi derinden yaralayan deprem nedeniyle 21 Mart 2023 tarihine ertelendi. 

“KONGREYE ISPARTA’DA İKİ 

DELEGE İLE KATILACAĞIZ” 

Bu doğrultuda, 21 Mart tarihinde Ankara’da yapılacak olan sendikamızın büyük kongresine İl Temsilcisi olarak ben Osman Çot ve Temsilci Yardımcımız Selami Çetin olmak üzere iki delege ile katılım sağlayacağız ve kongrede oyumuzu kullanacağız” dedi. 


Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °