Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na rest çekti

Günaydın: 8 kişi ile 18 ayda Ergenekon Destanı'nı 1000 ton mermer üzerine işleyeceğiz. Bunu Kültür ve Turizm Bakanlığı bile yapamaz.

ISPARTA 20.08.2016 08:07:00 0
Kültür ve Turizm Bakanlığı
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, basın toplantısında Etnegrofya Müzesi'ne ilave olarak yapılacak ek müze hakkında da bilgilendirme yaptı. 160 metrelik Etnografya Müzesi'ne 500 metrelik ilave yapılacağını açıklayan Günaydın, şöyle devam etti:
1000 TON MERMERE
ERGENEKON İŞLEMESİ
            "Etnografya Müzesi ilave alanları. Sıradan bir proje değil. Ispartamızın değerini yükseltecek bir proje. Şu an Etnografya Müzemiz 160 metre. Yeni yapacağımız bölüm 500 metre. Dolayısıyla yarım kilometreyi aşıyoruz. 500 metre daha eklenerek 700 metreye çıkıyor. İnsanlar gezecek. 30 metre boyunda, genişliği 18 metre. 1000 ton mermer üzerinde el işçiliği ile  Ergenekon Destanı'nı anlatacağız. Efekt bir eser ortaya çıkaracağız. Ergenekonu kurduna kadar efektli olarak göreceksiniz.  8 kişi, 18 ayda bitirecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı, bunu yapamaz. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na rest çekiyorum, yapamazlar.
ERGENEKON'U BİZE
UNUTTURAMAZLAR
            Vatan hainlerinin bizim memleketimizi yoketmek istediğini, Türk milletini feda etmek istediklerini biliyordum. Bunun için Ergenekon operasyonu yaptılar. İki taraflı vurdular. Hem silahlı kuvvetlerini çökertmek istediler, hem de Türk Milletinin destanını unutturmak istediler. Böyle milli bir gücü yoketmek için, küçültmek için yaptılar. Maalesef bu oyuna geldiler. Bu destan CHP'nin de MHP'nin de destanıdır. Dünyanın neresinde bir Türk varsa onu ilgilendiren bir destandır. Kimse leke getiremez. Ama getirdiler. Getirenlerin düşmanlarımız olduğu ortaya çıktı. O gün ben bunu bildim ve bu projeye karar verdim. Operasyondan çok esas bana en büyük etki yapan operasyona Ergenekon ismini kullanmalarıdır. Ergenekonu kullanarak bundan sonraki nesle unutturmak, kötülemek istediler. Türklüğü yok etmek istediler. Hemen derhal bu proje aklıma geldi. Ve bu müze ortaya çıktı, 30 m2'lik oda ortaya çıktı. İçine 1000 ton mermer kullanarak güzel bir eser yapacağız."

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °