Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Kültür Memur – Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan; Isparta’nın LAVANTA’sına Hayran Kaldı

Kültür Memur – Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan; Isparta’nın LAVANTA’sına Hayran Kaldı

ISPARTA 10.07.2021 10:58:00 0
Kültür Memur – Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan; 
Isparta’nın 
LAVANTA’sına
Hayran Kaldı
Kültür Memur – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Çot’un daveti üzerine Isparta’ya gelen Sendikanın Genel Başkanı Mecit Erdoğan, Keçiborlu ilçesine bağlı Kuyucak Köyündeki Lavanta Tarlarını ziyaret ederek hayran kaldı.
 
ŞUBE BAŞKANI OSMAN ÇOT, GENEL BAŞKAN
ERDOĞAN’I LAVANTA TARLALARINA GÖTÜRDÜ
Memur – Sen Konfederasyonuna bağlı Kültür Memur – Sen Isparta Şubesi çalışmalarına devam ediyor. Şube Başkanı Osman Çot, geçtiğimiz gün kendisinin daveti üzerine Isparta’ya gelen Genel Başkan Mecit Erdoğan’ı bugünlerde ziyarete açılan ve muhteşem görsel şölen sunan Keçiborlu ilçesine bağlı Kuyucak Köyündeki Lavanta Tarlarına götürdü.
GENEL BAŞKAN ERDOĞAN ISPARTA
LAVANTASINA HAYRAN KALDI
Uzun süre lavanta bahçelerinde gezen ve gördüğü manzaraya adeta hayran kalan Kültür Memur – Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, Isparta’ya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Genel Başkan Erdoğan; “Genel Başkan Yardımcımın Burdur’da gerçekleştirilen düğüne katılmak üzere Akdeniz Bölgesine geldim. Isparta Şubesi Başkanımız sayın Osman Çot beyin ‘Burdur’a kadar gelmişken Isparta’ya da beklerim’ diye davet etmesi üzerine gelmişken Isparta’yı da ziyaret edelim diye düşündüm.
“BURASI TAM BİR
GÖRSEL ŞÖLEN SUNUYOR”
Isparta Şubemizi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Görüşmelerimizi yaptık. Bugünlerde Lavanta Tarlaları da ziyarete açılmış. Sayın Şube Başkanımız Osman bey ve Şube Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Selami Çetin beni Lavanta Tarlalarına getirdi. Burası gerçekten çok harika bir yer. Ziyaretçilerine tam bir görsel şölen sunuyor” dedi.
ŞUBE BAŞKANI ÇOT,
BİLGİLENDİRME YAPTI
Isparta’daki lavanta turizmi konusunda Şube Başkanlığının yanı sıra aynı zamanda İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı olan Osman Çot’tan lavanta tarlaları ile ilgili olarak bilgi alan Genel Başkan Mecit Erdoğan, lavanta bahçesinde bol bol fotoğraf çekerek kayda aldı. Lavanta bahçesini gezen ve böyle bir doğal güzelliğe sahip olan Ispartalıların çok şanslı olduğunu dile getiren Genel Başkan Erdoğan; “Ben daha önce de Isparta'ya gelmiştim. Fakat bu doğa harikası Lavanta tarlalarını bir türlü ziyaret etme fırsatım olmamıştı. Şube Başkanımız Osman beyin davetiyle şimdi geldim ve o kadar etkilendim ki genel merkeze döndüğümde bu güzellikleri arkadaşlara anlatacağım.
“ISPARTA’NIN TURİZMİNE BÜYÜK
KATKISI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”
Harika bir yerdeyiz. Doğa harikası bir yerdeyiz. Isparta için muhteşem bir yer olduğunu ve gerek ülkemizin gerek Isparta’nın turizmine katkısı olduğunu düşünüyorum buranın” dedi.

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °