Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Kültür Memur – Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan’dan; Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Ziyaret

Kültür Memur – Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan’dan; Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Ziyaret

ISPARTA 9.07.2021 16:04:00 0
Kültür Memur – Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan’dan; 
Isparta İl Kültür ve 
Turizm Müdürlüğüne 
Ziyaret
HABER: Yunus ÖZLER
Kültür Memur – Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan’dan, Isparta Şubesi Başkanı Osmat Çot’un daveti üzerine Isparta’ya geldi. Genel Başkan Erdoğan, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
 
Memur – Sen Konfederasyonuna bağlı Kültür Memur – Sen Isparta Şubesi çalışmalarına devam ediyor. Şube Başkanı Osman Çot, geçtiğimiz gün kendisinin daveti üzerine Isparta’ya gelen Genel Başkan Mecit Erdoğan sendikasının Isparta Şubesini ziyaret etti. Şube Başkanı Osman Çot ve Şube Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Selami Çetin ile diğer yönetim kurulu üyelerin de hazır bulunduğu toplantıda 4/B ve taşeron çalışanlarına ve üyelerine kazanımlar hakkında bilgi verdi.
İL KÜLTÜR VE TURİZM
MÜDÜRÜNÜ ZİYARET
Kültür Memur – Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan daha sonra İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Göçer’i makamında ziyaret etti. Ayrıca İl Halk Kütüphane Müdürlüğünü de ziyaret eden Mecit Erdoğan sendika olarak bu konuda yaşanan son gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Genel Başkan Erdoğan daha sonra Keçiborlu’nun Kuyucak köyüne giderek lavanta bahçelerini gezdi.
ŞUBE BAŞKANI OSMAN
ÇOT’TAN TEŞEKKÜR
Kültür Memur – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Çot, Genel Başkan Macit Erdoğan’ın şubelerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Genel Başkan Mecit Erdğan'a teşekkür etti.

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °