Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Kuleönü Kasabası’nın Mütevazi Başkan Adayı Ahmet Tarhan; Kasaba Halkımın Hizmetkârlığınıza Talibim

Kuleönü Kasabası’nın Mütevazi Başkan Adayı Ahmet Tarhan; Kasaba Halkımın Hizmetkârlığınıza Talibim

ISPARTA 23.11.2023 21:48:00 0
Kuleönü Kasabası’nın Mütevazi Başkan Adayı Ahmet Tarhan;  Kasaba Halkımın  Hizmetkârlığınıza  Talibim

Merkeze bağlı Kuleönü Kasabasında Hac ve Umre Organizasyonu ile iştigal eden Ahmet Tarhan, Ak Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. Tarhan; “Ak Parti kadrolarında kasaba halkımın hizmetkârlığınıza talibim” dedi. 

31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel Seçimler yaklaşıyor. Bu doğrultuda gerek Isparta il merkezinde gerek ilçelerde ve gerekse kasabalarda siyasi hareketlenmeler artıyor. Bunlardan birisi de merkeze bağlı Kuleönü Kasabasında yaşandı. Ahmet Tarhan, Ak Parti Kuleönü Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu resmi olarak gerçekleştirdi.  

TARHAN; “CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’IN 

DAVA ARKADAŞI OLARAK ADAY ADAYIYIM” 

Aday adaylığı ile ilgili bir açıklama yapan Ahmet Tarhan, şunları söyledi, “Kurulduğu günden bu yana Ak Parti’nin bir üyesi olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'IN yolunda dava bilinci ve şuuruyla bir insanın bile çok kıymetli olduğunu düşünerek yürümeye çalıştım.

Ekrem İkram Turizm Isparta şubesi olarak Hac umre ve Kültür Turları vesilesi ile insan odaklı topluma yönelik tecrübeler elde ederek bu sayede belde halkımızla iç içe olup sorunları ve çözümlerini muhakeme ettim.

“KASABA HALKIMIN 

HİZMETKÂRLIĞINIZA TALİBİM”

Gerek özel sektörde çalışmalarım gerekse Sivil Toplum Kuruluşlarındaki deneyimlerimi gül kokulu şehrimizin kadirşinas insanlarını barındıran güzel beldemin her ferdine faydalı olacak şekilde şeffaf, güvenli, düzenli ve yürütülebilir hizmet anlayışıyla belde halkımızın  teveccüh ve emirlerine  âmâdeyim. Bu çerçevede modern şartlarda iyi ve güzel olan bütün hizmetleri halkımıza sunmak adına 2024 Yerel seçimlerde Ak Parti Kuleönü Belde Belediye Başkan Aday Adaylığına müracatımızı yapmış bulunmaktayım.

Beldemizin en küçük bireyinden, en yaşlı, nur yüzlü ihtiyarlarına kadar herkesi kardeş ve yol arkadaşı olarak görerek, sevgili gençlerimize işgücü ve yeni istihdam alanları oluşturarak gençlere daha iyi bir gelecek sunabilmek derdindeyiz. "Gelecek bu günden inşaa edilir" özlü sözün ışığında; güzel yaşanabilir bir beldeyi hep beraber inşa edeceğiz inşallah.  Halkımıza hizmet için çıkmış olduğumuz bu süreçte siz değerli halkımızın önerilerini dikkate alarak sizlerin de desteğiyle beldemizi daha ileriye götürmek için seferber olacağız. Bu duygu ve düşünceyle sizlerin hizmetkârlığınıza talibim.

TÜRKİYE YÜZYILI VE BELDEMİZ İÇİN DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYORUZ İNŞALLAH…” dedi. 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °