Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Küçük sanayi sitesinden Ankara çıkarması

Küçük sanayi sitesinden Ankara çıkarması

ISPARTA 1.08.2018 07:24:00 0
Küçük sanayi sitesinden Ankara çıkarması
Gül Küçük Sanayi Sitesi ve Gül İki Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri, TBMM Plan Ve Bütçe Komisyon Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Milletvekili Recep Özel ve Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’e TBMM’deki makamlarında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Heyet ayrıca Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın’ı da ziyaret etti.
 Ziyaretlerde her üç vekile de Gül Küçük Sanayi Sitesi içerisinden geçmekte olan ve 20 yıl sonra, devlet erkanı ve Isparta Belediyesinin yardımları ve katılımlarıyla açılan 281 Cadde üzerine yapılması planlanan Devlet Demiryolları tarafından hazırlanan ve Isparta Belediye Meclisinde onaylanan, Isparta Belediyesi tarafından harcı ödenerek Karayolları 13. Bölge Müdürlüğüne gönderilen üst geçit projesinin hayata geçirilmesi için dosya sunularak yardımları istendi. Migros Kavşağındaki trafiği rahatlatmak için büyük önem arz eden 281 Caddede 2 bin kişilik öğrenci yurdu açılmadan önce üst geçitin yapılması gerektiği vekillere anlatıldı. TBMM Plan Ve Bütçe Komisyon Başkanı, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz Karayolları 13. Bölge Müdürünü arayarak üst geçit projesinin biran önce yapılması talimatını verdiler.

ATÖLYE BİNASININ TEMELİ EN KISA SÜREDE ATILACAK
TBMM Plan Ve Bütçe Komisyon Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Gül Küçük Sanayi Sitesi içerisinde olan TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin atölye bina projesinin durumunu kooperatif yönetimine sordu ve atölye inşaatının biran önce temelinin atılması için gereğinin yapılacağını söyledi. Okulda 430 öğrenci eğitim gördüğünü söyleyen Mehmet Boyacı okula bu yılda yoğun talebin olduğunu, atölye binasının 4 kat iken 5 kata çıkarıldığını bu yüzden sürecin uzadığını söyledi. Ayrıca Boyacı, atölye inşaatının parasını 2 yıl önce çıkaran TBMM Plan Ve Bütçe Komisyon Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e çok teşekkür etti. Boyacı, 1 yıl sonra oklun mezun vereceğini ve bu sayede ara eleman sorununun çözüleceğini söyledi.

GÜL İKİ’YE VEKİLLERDEN TAM DESTEK
Isparta’ya yapılması planlanan 3. sanayi sitesi olan ve projesi Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından hazırlanan Gül 2 Sanayi Sitesi’nin durumu hakkında vekillere sunum yapan Mehmet Boyacı, vekillerden desteklerini istedi. TBMM Plan Ve Bütçe Komisyon Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Gül 2 Sanayi Sitesinin hayata geçirilmesi için gerekli desteğin verileceğini söyledi. Isparta Milletvekili Recep Özel’de Gül 2 Sanayi Sitesi için üzerlerine düşen ne varsa yapacaklarını söyledi. Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’de kendisinin de sanayici bir esnaf olduğunu belirterek dükkan kiralarından dolayı sanayici esnafının sıkıntılar yaşadığını ve esnafın modern işyerlerini hak ettiğini bu açıdan bu Isparta’ya yapılması planlanan Gül 2 Sanayi Sitesini toplumun tüm kesimlerinin desteklemesi gerektiğini ve gerekli desteğin verileceğini söyledi.
Her üç vekilde meclis tatile girdiğinde Isparta’ya gelerek esnafları ziyaret edeceklerinin sözünü verdiler.

BOYACI’DAN TEŞEKKÜR
Yüzme Federasyon Başkanı Erkan Yalçın, TBMM Plan Ve Bütçe Komisyon Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç beye Isparta’ ya yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür etti. Isparta’ya daha önce yatırım yaptıklarını anlatan Yalçın, Isparta’daki yatırımlarının devam edeceğini ve Isparta için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.
Gül Küçük Sanayi Sitesi ve Gül İki Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyacı, göstermiş oldukları nezaketten dolayı TBMM Plan Ve Bütçe Komisyon Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Milletvekili Recep Özel,  Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ve Yüzme Federasyon Başkanı Erkan Yalçın’a çok teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °