Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Kuaförlere yeni modeller üzerine eğitim verildi

Kuaförlere yeni modeller üzerine eğitim verildi

ISPARTA 12.12.2018 08:20:00 0
Kuaförlere yeni modeller üzerine eğitim verildi
Isparta Berberler ve Kuaförler Odası tarafından ilimizde hizmet veren kuaförlere yönelik yeni modeller üzerine bir eğitim verildi. Oda Başkanı Mehmet Çelik, eğitimlerin kesim, makyaj, topuz ve türban üzerine olduğunu ifade ederek, “Son çıkan modeller ne ise o ölçüde meslektaşlarımızı geliştirme amacındayız” dedi.
Isparta Berberler ve Kuaförler Odası tarafından dün Öğretmenevi’nde İlimizdeki kuaförlere yönelik yeni model eğitimi verildi. Çok sayıda kuaförün katıldığı eğitimlerde eğitmenler tarafından uygulamalı olarak yeni model saç tasarımları gösterildi.
KATILIMIN YOĞUN OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ
Isparta Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Çelik, verdikleri eğitimin 3’üncü olduğunu belirterek, “Bu eğitimin bir ayrıcalığı var. Bu da eğitimleri gerçek eğitmenlerimizle veriyoruz. Rize, Konya ve Isparta’dan eğitmenlerimiz burada kuaförlerimize eğitim veriyor. Eğitimlerimizi gelecek yılda da devam ettireceğiz. Bizim için katılım çok önemli. Katılımın yoğun olduğunu görüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Eğitimlerimiz kesim, makyaj, topuz ve türban üzerine yapılıyor. Son çıkan modeller ne ise o ölçüde meslektaşlarımızı geliştirme amacındayız” dedi.
2019 TRENDLERİNİ SUNUYORUZ
Meslektaşlarına 2019 trendlerini sunduklarını ifaden eden Eğitmen Figen Arı da “Başkanımıza bu imkanı sunduğu için teşekkür ediyoruz. Türban, kesim, makyaj, topuz üzerine meslektaşlarımıza bir sunum yaptık. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °