Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Koyun sürüsü cinayeti...2 ölü

Keçiborlu’nun Senir İlçesi’nde çobanın eşi tarafından tüfekle öldürülen Mehmet Ünal’ın 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Belediye Başkan Adayı olduğu ortaya çıktı. Mehmet Ünal ile birlikte amcası Sezer Ünal’da olay yerinde h

GÜNDEM 17.04.2016 11:50:00 0
Koyun sürüsü cinayeti...2 ölü
Keçiborlu’nun Senir İlçesi’nde çobanın eşi tarafından tüfekle öldürülen Mehmet Ünal’ın 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Belediye Başkan Adayı olduğu ortaya çıktı. Mehmet Ünal ile birlikte amcası Sezer Ünal’da olay yerinde hayatını kaybetti.
Senir Kasabasında yaşayan ve bir koyun sürüsünün sahibi olanMehmet Ünal ve amcası Sezer Ünal, koyunlardan doğan kuzuların nasılpaylaşacaklarını görüşmek için sürünün çobanı olan Yaşar Kaşıkçı'nın kasabadabulunan çadırına gitti.

Burada Kaşıkçı'yı bulamayan Mehmet Ünal, Kaşıkçı'nın eşi GülsümKaşıkçı ile görüştü. Ünal ile Kaşıkçı arasında başlayan tartışmanın büyümesiüzerine Kaşıkçı, çadırda bulunan tüfekle Ünal'ı yaraladı. Kaşıkçı, bu sıradaaraçtan inerek çadıra gelen Sezer Ünal'ı da göğsünden yaraladı. Yaralılar, olayyerinde yaşamını yitirdi.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleriKaşıkçı'yı gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, jandarmaekipleri kasabada geniş güvenlik önlemi aldı.

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °