Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Köye Hizmet Getiren Valinin Adını Caddeye Veren; Efsane Muhtar Vefat Etti

Köye Hizmet Getiren Valinin Adını Caddeye Veren; Efsane Muhtar Vefat Etti

ISPARTA 1.09.2021 06:19:00 0
Köye Hizmet Getiren Valinin Adını Caddeye Veren; 
Efsane
Muhtar 
Vefat Etti
Eğirdir’in Yuvalı Köyü eski Muhtarlarından Selahattin Demirtaş vefat etti. Merhum Demirtaş bugün köyünde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
 
EFSANE MUHTAR VEFAT ETTİ
Eğirdir ilçesine bağlı Yuvalı Köyü eski Muhtarlarından olan ve köyüne uzun yıllar yaptığı hizmetlerden dolayı ‘Efsane Muhtar’ olarak anılan Selahattin Demirtaş yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle dün vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yuvalı Köyünde toprağa verilecek.
KÖYE HİZMET GETİREN
VALİNİN ADINI CADDEYE VERMİŞTİ
Bilindiği gibi, Uzun yıllar Yuvalı Köyü Muhtarlığı görevinde bulunan Selahattin Demirtaş 1997 yılında dönemin Valisi Ertuğrul Dokuzoğlu’nun köyünü ziyaret etmesi ve köy yollarını asfaltlaması üzerine büyük bir vefa örneği göstererek Köyün ortasından geçen yola ‘Vali Ertuğrul Dokuzoğlu Caddesi’ ismini vermiş ve bu hareketiyle Isparta’da tanınan bir Muhtar haline gelmişti.
YUNUS ÖZLER’DEN
BAŞSAĞLIĞI MESAJI
ÖZLER Ajans Basın – Yayın Reklam ve Tanıtım Hizmetleri (MEDYA32) olarak, geçmiş yıllarda birçok kez bizi köyünü gezdirerek yaptığı yatırımları anlatan, kendisiyle röportajlar yaptığım merhum Selahattin Demirtaş’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.
YUNUS ÖZLER

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °